Sivun näyttöjä yhteensä

28.2.2011

Tilkku liivari / lappidest kleidike



Tilkku liivari, Jokanaisen Käsityökurssi kansiossa Tiinan liivihame ohjeella, koko 91cm. Käytin tähän kankaita mistä EN TYKÄNNYT (paitsi ruskea ja puna-kukat) ja mikä olivat tosi ohkaiseksi kuluneet. Mutta kokonaisuudesta tulikin aika kiva. Sisällä Sarah Kay tyynyliina, ohkainen sekin ja tosi pehmoinen. Kanttinauhanpätkät sain käytetty tänne, olis ollut kivempi kokonainen keltainen nauha mutta en jaksannut leikellä kanttinauhaa ja en raaskinut käyttä valmisnauha;( Kam nepparit takana. Kokeilumekko kyseessä, tosi kauan aikaa tänne meni mutta kiva oli! Lopputulos siis ainakin PEHMEÄ;) Mikä juttu sekin on että ihania kankaita olis vaikka kuinka mutta leikellä niitä ei raaski, huhhhh ja hohhhh...

Tässä se kokeilukuva;) Ei saanut  mekkoa tytön päälle, hän oli nimittäin ajamassa traktoria isolla ratilla, valitettavasti kuvasta ei näkyy miten se ratti myös pyörii;)

Tegin lappidest kleidikese vana retro l6ike järgi.. Kangad k6ik sellised mis mulle EI MEELDI (no pruun ja punanen lillekestega välja arvatud) ja mis väga väga pehmeks ja 6hukeseks kulunud. Voodrina vana padjapyyr. Kandipaela tykid sain ka siia kasutatud, ei raatsinud valmis paela panna ja ei jaksanud uut l6igata, kollane oleks väga kenasti sobinud. Taga plastmass- trukid (kes neid nööpauke jaksab teha, huhhh. No augud veel teeb masin aga kes need nööbid viitsib 6mmelda...) Nii et yks proovikleit, väga pehme igatahes;)
Ja plikale selga proovida ei 6nnestunud, oli teine nii ametis traktori juhtimisega, suur rool jubedal kiirusel pöörlemas ja nalja kui palju, eriti tytarlapselik;)

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihana mekko! Minäkään en raaskisi millään käyttää kauniita kankaita... Ainakin täytyy tosi tarkkaan harkita ennenkuin aloittaa... =)

Sofia kirjoitti...

Hauska mekko tuli! Kiva idea nuo tilkut :)

Sofia kirjoitti...

Hauska idea ja nätti mekko!