Sivun näyttöjä yhteensä

15.10.2011

Juna
Ostin Hilduli'lta suikaleen keltaista junakangasta, niin tykkään laadusta ja kuosista, kiitokset! Kietaisubody ja housut pojulle, peitetikkikonen tikin sain melkein toimimaan...
Autopipot lahjaksi ja pilvinen omalle tytölle (vihdoin oikea koko)
Hirvimes sano että tytöllä on omassa sängyssä liika tilaa, sen takia potkii - sätkii niin että talo paukkuu ja aamulla kiipeile meidän viereen. Ompelin pullean käärmen, tyttö mahtui just ja just sinne pesään. Äskein kävin katsomassa, nukkuihan se pojun pinniksessa...

14 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Sielläkin levoton nukkuja.. =)

Ihana tuo junabody!! Tuliskohan noita trikoita vielä joskus uudestaan Jofolle.. ihania ovat.

Sanopas kannattasko tilata tuollainen Kamin neppipihtisysteemi? Laskeskelin tuossa, että kuudella eurolla saa 100kpl Kamin muovineppejä (esim. Royal-tuotteelta) kun taas saman verran maksaa Prymin 20kpleen säästöpakkaus.. huh mikä hintaero!

Mia kirjoitti...

Niin siisti body! :) Ja aivan ihana idea tuo käärme sängyssä! Pitää laittaa korvan taakse! Toivottavasti teillä tyttökin tykästyisi käärmeen vieressä nukkumiseen!

ketunpesän hanna kirjoitti...

huippu tuo käärme! olen kauan haaveillut jostain "sängynpienentäjästä" ja persoonallisesta pinniksen reunapehmusteesta...tässä olisi sitä jotain. hieno!

kewa kirjoitti...

Oi kiitokset! Kam nepparit ovat halvempia, mutta minä saan aina jokuisen napin jotenkin kieroon...Pihdit minulla on ja kivat värit on plussa, pitäis kai kärsivällisest nepitta mutta aina on kiire...

kewa kirjoitti...

Tiina, kam neppareistä jää vain yksi reikä, ruotsalaisessa blogissa joku harmitteli että prym tekee trikoon reikiä vaikka trikooneppi...minun mielestä kannattavat ne kam nepparit.

Nuksu kirjoitti...

Söpö pieni pesä ja ihana käärme!

Katalaiina kirjoitti...

Hauska idea tuo käärme! Ehdit ihan mielettömästi ommella vaikka pieni vauva :) niin tosin ehdin minäkin :D

kewa kirjoitti...

Pakko on ommella, muuten tulisin hulluksi:) yksi sauma aamulla ja toinen illalla yms...aikaa vievä mutta kyllä valmista tulee

Meeri kirjoitti...

Ihana junabody. tuo käärme on ihan huippi, meillä 2v:llä samaa ongelmaa, pyörii ja kolistelee ittensä mustelmille sängyssä ja usein heräilee törmäillessään reunoihin. Ihana idea.

Tiina kirjoitti...

"Pakko on ommella, muuten tulisin hulluksi:) yksi sauma aamulla ja toinen illalla yms...aikaa vievä mutta kyllä valmista tulee"

JUST noin!! Tuon takia minäkin ompelen kuin hurja vaikka tilanne ei ehkä ulospäin näytä siltä että sille jäisi aikaa.. ;)

Tuo Kamin neppijuttu pitää kyllä laittaa tosiaan harkintaan. Ja Prymin nepparit herkästi rei'ittää tosiaan trikoon, jos unohtaa tukikankaan käytön nurjalla. Silloin kangas pääsee venymään piikkien reunoilta, ja siksi tulee ne reiät siihen nepparin juureen. Muuten ei oo mulla koskaan tullut reikiä. =)

PikkuHoo kirjoitti...

Ihana pesämato ja pienellä miehellä kiva junasetti!

Nuksu kirjoitti...

Blogissani on sulle tunnustus :)

Anonyymi kirjoitti...

Mainioita ompeluksia! Tosi kiva että tuosta meidän "ylijäämä" palasta sait noin hienot vaatteet! Laatu on minustakin kiva trikoossa.

suskunen kirjoitti...

Voi olipa kaikkea kivaa :)