Sivun näyttöjä yhteensä

29.11.2011

Maailman helpoin pehmo;)

Tytöltä kysytin eilen illalla että otatko sellaisen tutin tai...
...tämmöisen pehmon? Valitsi Hello Kittyn;) Oli pikkaisen levoton yö mutta tutista päästin eroon. Pehmo on 5 minuutissa tuunattu, H&M puserosta (kaverille kiitokset!)

Tyttö on ikionnellinen!!!

Kirpparilta löytyi lisää kumieläimiä, kokonaiset 95centtia!

9 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Meilläkin odottaa yksi kisupaita tätä tuunausta, hauska vieroituskonsti! Eläimetkin ovat suloisia.

Mun Tekemä kirjoitti...

Olipas hauska tutin vaihtokauppa:) Kiva tuunausidea!

Nova Melina kirjoitti...

Hauska idea toi paitapehmo. :)

Tiina kirjoitti...

Mä annoin aikoinaan tutit oraville ;D

Ja voi että mä olen haaveillut löytäväni jostakin noita kumieläimiä, mutta ei meillä päin kirpparilla ole koskaan tullut vastaan...*huokaus*

Koo kirjoitti...

Ihana pehmo, hauska idea. =)
Olkaa ilosia, että se on tutti jonka voitte vaihtaa pehmoon, tai antaa oraville.
Meillä ei tutti ole koskaan kelvannut vaan peukulla on menty, just täytti 6v ja välillä vieläkin livahtaa peukku suuhun, enkä enään keksi millä siitä pääsis eroon?!?

kewa kirjoitti...

Sen takia minä aina olen 4 ensimmäistä kk nähnyt vaivaa että ne rupeis syömään tuttia kun tästä voi vieroitta...Sormet on aina saatavilla;) Koo, tsemppia, toivottavasti jää pikkuhiljaa pois se tapa!

Mieli kirjoitti...

Hauska vaihto! :)
Meillä kolmannelle ei tutti kelvannut ja sormi menikin sitten suuhun monta monta vuotta, kunnes itse sen lopetti. Sen jälkeen kahden pienimmän kanssa ollaan ihan opettelemalla opeteltu tuttien syömistä, niistä kun on paljon helpompi päästä eroon!

Kivan näköinen pehmo tuli ja ihania eläimiä! :)

Nunu kirjoitti...

Söpö pehmo ja nokkela tuunausidea. Meillä tutit viety aina siinä 10-11kk iässä, joten ei ole kauheita konsteja tarvinnut käyttää kunhan pari yötä on jaksanut kuunnella kitinää. Meidän 1,5v-neiti ei hyväksy minkään sortin unikaveria vaikka kaikkia talon pehmoja ja rättejä olen yrittänyt. Niin tekis mieli ommella joku kiva unikaveri joululahjaksi, mutta tyttö heittää kaikki sänkyyn eksyneet tai piilotetut pehmot pois niin äkäisesti että ihan naurattaa.

kewa kirjoitti...

Hehh, Nunu, meillä oli toka lapsi tämmöinen että kaikki pois sängystä (sidoin patjan pinnikseen kiinni, muuten olis se myös lentänyt ulos...)täällä hetkellä 4v-lla aika paljon tavaroita unikaveriksi, jospa se Teilläkin joskus;)