Sivun näyttöjä yhteensä

22.4.2012

Metri MetsolaaMetri Metsolan kakkoislaatuista joustista, kesäpuku-potkarit-pipo pojulle omilla kaavoilla ja huppari koko 122cm lahjaksi (en laitta vielä kuvaa mutta perus ranglahihainen). Tykkään tosi paljon, mielestäni tosi laadukkaita ne joustofroteet, en ole hirveän nuuka ja minua ne muutamat väripisteet ei häiritse kun kangasmetri on 10 euroa ja kestää pesusta toiseen samanlaisena;)


Karkkipäivä oli eilen;)


15 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Tosi kivoja! Tykkään tuosta kankaasta ja olipas edullista! :)

Sani kirjoitti...

Ihanaa raitaa! mulla kan pätkä 2laadun musta-valko raitaa :)

Nuksu kirjoitti...

Ihanat haalarit!

Henni kirjoitti...

Oi mitä suloisia potkareita, Ihana etenkin tuo kesäinen!

Sarita kirjoitti...

Aijai miten hyvän näköisiä! Erityisesti tykkäsin tuosta ekasta puvusta ja meinasinkin udella kaavan perään, mutta äh, se olikin sun oma kaava. :) Jotain tuon tapaista kaavaa olen koittanut etsiskellä masuvauvaa ajatellen. Pitää kai laiskan yrittää ruveta itse väsäämään kaavaa... :p

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Kesäpuvun kaava on tosiaan itse sovellettu, oikea-kaava ei ole, leikkelin summittain paidan/body'n kaava apuna ja laitoin salmiakki-kiilan...

Pilvi kirjoitti...

Aivan ihanat! Shortsipuku varsinkin, oikein vetskari ja kaikki! Ihastelin myös edellisen postauksen puna-mustia, mutta en jaksanut kommentoida silloin... Hyvät nuo värit yhdessä.

Mun Tekemä kirjoitti...

Ihania vauvapukuja! Metsola rulettaa!

HeiDu kirjoitti...

Tykkään! Shortsihaalarit on niin ihanat! Itsellä kyseinen kangas marinoituu vielä kaapissa ;)

PikkuHoo kirjoitti...

Ihania juttuja! Mulla on metri kelta-harmaata mutta haluaisin vielä metrin tuota puna/mustaa. Toivon, että Metsolan alesta sitä saan kun uusi liike avaa ovensa!

Nuppulinnatar kirjoitti...

Mainio tuo kesähaalari. :)

Aatsipoppaa kirjoitti...

Ihania! Minäkin tykkään tuosta kankaasta, meillä on tästä yöpuku ja on kyllä säilynyt tosi hyvänä pesuista toiseen. :)

hanna-naa kirjoitti...

Onpa kaunis tuo punaisen ja mustan yhdistelmä :)

krippana kirjoitti...

Ihana haalari!! Mäkin harkitsin tän kankaan ostoa, mutta ostinkin sitä harmaa-keltasta alesta kans. Jotain shortsihaalaria mäkin siitä suunnittelin pienemmälle ja isolle shortsit.

kewa kirjoitti...

Hehh, minulla on sitä harmaa-keltaista myös metri, katostaan mitä syntyy. Metsolan froteet ovat minun makuun parhaat, alesta olen kaikki ostellut;)