Sivun näyttöjä yhteensä

11.8.2012

Sammakko

Minä näen tässä kuosissa sammakkoita;) Meillä oli aamuisin vain 5c joten lämpimämpä pukua kun tämä tarvittaan. No tulihan tästä niin muhkea että menee varmasti vielä talvellakin autoilessa;) Sisällä viimeiset ruskeat tekoturkkispalat ja paksu oranssi fleece. Vetoketjy aito retro. Kaavan piirtelin Gyntherin haalarikaavasta ihan uudelleen, kavensin hieman ja muokkailin huppua. Todennäköisesti tule tosi lämmin loppukesä;)

11 kommenttia:

Lammis kirjoitti...

mä en muuta näe tässä kuosissa kun sammakoita. :) söpö haalari. Mä oon vähän seurannut sun blogia ja ihmettelen, kun olet niin aikaansaava!!! ja hienoja ideiota olen poiminut. Kiitos

Kiana kirjoitti...

Ihana haalari, ja minäkin näen tässä kankaassa yhä vain ne sammakot :D

Mia kirjoitti...

Tosi nätti tuli! :) Ja tämä on varmin tapa järjestää lämmin loppukesä! :D

AnniP kirjoitti...

Ihana! <3

Mieli kirjoitti...

Ihastuttava haalari! :)

kewa kirjoitti...

Kiitokset!!! Lammis, olen 'tekijä' tyyppi, en osa istua ja olla;) Terapia se ompleu ja minulla on omat helpot/tutut kaavat mikä nopeautta...

Mun Tekemä kirjoitti...

Hurjan söpö haalari! Kangas on ihan mieletön :)

Lintuemo kirjoitti...

ihanan lämpimän näköinen!

Sani kirjoitti...

Minusta kans ne on sammakoita, sellasia littanaks painuneita (ilkeästi sanon aina että auton alle jääneitä) :D.
Mut aivan upea haalari tuli tästä!!!!

PikkuHoo kirjoitti...

Mullakin on tuota kangasta ja itselle meinasin hupparin siitä tehdä, lapset saa jotain jos jäljelle jää! En usko, että enää lämpiää joten haalarille on varmasti käyttöä :)

HeiDu kirjoitti...

Tää on kyllä hieno! Olen tehnyt tästä itselleni mekon, mutta en tykkää siitä mallista (joten joutuu saksittavaksi) ja olin ajatellut juurikin jumpsuittia esikoiselle... ;)