Sivun näyttöjä yhteensä

18.9.2012

Body kerta kolme
Body kerta kolme, ihan pakosta ommeltu kun edelliset käynyt pieneksi ja kaupan omat mun mieleen liian  leveitä. Pilkullinen on jokuinen lörppä tekokuitu, kangas kirpparilöytö. Puput ja sinaappijoustis viime vuodelta. Peitetikkari oli ystävä;) Kaava on se vanha oma, leikkasin kahtia ja lisäsin 2,5 cm korkeutta ja pidensin hihoja. Me likes!


Valo muuten häviä, hankala kuvata...

Kiitokset tunnustuksita! Täällä kerta jätän väliin, sorry;)

8 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Söpöjä bodyja ja niin siististi ommeltuja, oih!

Mieli kirjoitti...

Kivoja bodeja! Ja voi kuinka siistit kanttaukset jälleen! :)

Mari kirjoitti...

Suloisia ja kyllä tulee kaunista jälkeä peitetikkarilla =)

Mia kirjoitti...

Siistejä bodeja! Just pyörittelin omaa pupukankaan palasta, että mihinkäs tämän tuhoisi! :)

Pikku piltti kirjoitti...

Voikun siistit kanttaukset, onko sinulla nauhankääntäjä käytössä? Täällä haaveillaan sellaisesta mutta toistaiseksi jäänyt hommaamatta kun vissiin satasen maksaisi, vinkata toki saa jos tiedät jostain halvemmalla :) Täällä haaveillaan ompeluajasta, nytkin olen niin väsy päivän jäljiltä etten yksinkertaisesti enää jaksa alkaa ompelemaan mutta ehkä tässä taas joku päivä on enemmän aikaa kunhan päästään uuden tulokkaan rytmistä kiinni :)

kewa kirjoitti...

Kiitokset kaikille!!! Minulla on nauhankääntäjä ja maksoi se aika lailla 100 euroa englannista tilattuna. Mutta on minun mielestä jokaisen sentin arvoinen, tärkein ominaisuus minulle on ajansäästö;) Ei se tikki aina täydellinen ole, mutta oikeat neulat Schmetz EL x 705 koko 80 ja samat langat jokaisessa (minulla EK saumurilankaa), ohkaisempi resori ja oikea tuulensuunta;) niin tikki on hieno. Ja nopea on ompelu;)

Mun Tekemä kirjoitti...

Ihanat bodyt! Kauniit kanttaukset!

Helmi kirjoitti...

Hei! Tosi kauniita bodyjä, täytyykin kaaivaa oma ruutujoustis esiin :)