Sivun näyttöjä yhteensä

13.10.2012

Köyhä tekee itse?
Minäpä kävin joku ilta sitten vaatekutsuilla (tai siis vaatekaupassa oli ystävänilta). En ostanut mitään, kaikki tuntui niin kallis ja jotenkin ei minun makua ollenkaan. Kaupassa oli 'olenko minä väärässä sadussa' olo ja loppujen lopuksi ei harmittanut että ei ostanut mitään. Kiva porukka ja pari tuntia oma aikaa, nammm! Oli siellä yksi punaraidallinen paita mistä tämä idea lähti. Harma-valkoinen kangas kirpparilöytö (sama kun edellisen postauksen pojan pyjama) ja vetoketjyt ratkottu jostain, kaava OB woman 5/2011, koko 38 kavennettu aika paljon ja hihoihin lisätty ainakin 10cm lisää.... Vetskarit on vain ommeltu päälle, tuli aikas kiva paita. No olihan siellä kaupassa yksi kiva laukku, mutta eihän minä edes käyttä laukkuja;)


15 kommenttia:

Lumikettu... kirjoitti...

Onpa pirteä paita ja kivasti yksityiskohtia!

HeiDu kirjoitti...

Tää on tosi kiva! Nuo yksityiskohtdat ovat kuin piste iin päälle! Mulla käy nykyään vähän samanlaisesti kaupassa.. Tekee mieluummin itse, jolloin saa myös persoonallista vaatetta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan piristävät nuo keltaiset vetoketjut. Onnistunutta lopputulosta (ja halpaa) kantaa mielummin päällänsä, kuin ketjukamaa (ja sikahintaista) :)

PikkuHoo kirjoitti...

Tykkään vaikka harmaasta en tykkää mutta sopii yllättävän hyvin yhteen keltaisen kanssa! Ihan mahtis idea nuo vetoketjut.

Hanna kirjoitti...

Onpa taas kiva idea! =)

Nuksu kirjoitti...

Ihana! Täytyy ehkä kopioida idea omaankin käyttöön ;)

Mieli kirjoitti...

Kiva paita! Keltaiset yksityiskohdat ovat hauskoja! :)

Pikku piltti kirjoitti...

Tosi kiva paita! Voi kun saisi itsekin aikaiseksi ommella itelleni jotain. Olen jo kankaankin ostanut että tekis imetyspaidan vaan jotenki sitä ompelee mieluummin lapsosille.

kewa kirjoitti...

Oi kiitokset!!! Itselle on isompi kynnys ommella kun istuvus on todella tärkeä ja kangata menee paljon, lapset ne ei osa valitta jos jostain sauma kiertää ja kankaan menekki ainakin pienimmän kohdalla on aikas pieni;)

hanna-naa kirjoitti...

Hieno pusero ja miksi ostaa valmista kun osaat tehdä itse noin hienon! :)

Satu kirjoitti...

No wau! Aivan mun näköinen pusero =) Ihania yksityiskohtia ja kivat värit. Ei kannata harmitella yhtään, ettet kutsuilta mitään ostanutkaan. Mulla on vähän samaa piheysvikaa, toisaalta ihan hyvä jos itse tekemällä saa mieluista!

Mun Tekemä kirjoitti...

Tykkään! Ihanat yksityiskohdat!

Mirka kirjoitti...

Höpsis, ei köyhä tee itse, vaan taitava tekee itse!! Sie teet niin hienoja juttuja! Nytkin tullut taas monta postausta. Todella hieno tämä sinun paita, ja paljon tykkäsin siitä tytön tilkkuhameesta.

Milona kirjoitti...

Taitaa olla kaikkien käsillätekijöiden ja ompelijoiden yhteinen vitsaus, että Kaupasta ei vaan raaski ostaa enää mitään :)
Mie ajattelen aina ensimmäisenä, että 1. saan kirpparilta samalla hinnalla kasoittain vaatetta (ellei käyttöön, niin kankaaksi johonkin muuhun) ja 2. Yleensä kaupan tuotoksissa on jotain SILTI, mitä pitäisi alkaa fiksaamaan mieleisekseen. Ja koska projektikasa on iso, ei se enempääkään sellaisia kaipaa :D

kewa kirjoitti...

Kiitokset!!!