Sivun näyttöjä yhteensä

22.4.2013

Se vaikein ompelusSe vaikein ompelus ainakin minulle on pipo! Miten niin, pari sauma saumurilla ja valmis? Helpompi on ommella paita kun ISTUVA/SOPIVA pipo, tästä ollaan keskusteltu ystävän kanssa ja siitä on ollut puhetta myös FB ompeluryhmässä. Ja lapset kyllä huoma pipoissa heti mikä on hyvä ja mikä ei. Minä ostan mielummin pipon kaupasta kun ompelen itse;)
Tämmöisen päähinen kuitenkin tytölle tein. Pelkkä vihreä tietenkin ei käy, jotain oli keksittävä;) Hauska tuli ja neuloskangas on pipona ihan huippu, ehkä tulis käyttöön;)
(olen niin tehokkaasti hävittänyt kaikki tilkut että tupsun leikkelin resorista)


6 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Tuosta tuli kyllä söpö pipo! :)

Sari kirjoitti...

Ihana pipo :)! Ja mie oon ihan samaa mieltä siitä, että pipojen teko on vaikiaa, ku ei sitä voi vaan suoraan lapsen päänympäryksen mukaan tehä. Ku ne kankaan joustavuudetki niin vaihtelee. Kiitos muuten, ku vinkkasit että Karnaluksilta voi tilata edullisesti koneita ja varma ja nopea toimitus:)! Tilasin itelle juuri janomen peitetikkikoneen. Ja kaveri oli vasta tilannu saumurin. Hänkin oli sinun blogin kautta sinne löytäny:).

kewa kirjoitti...

Hieno että Karnaluks löytyi, minä olen ollut palveluun niin tyytyväinen että pakko jakaa se ilo;)

Katja kirjoitti...

Kiva pipo! Samaa mieltä;Pipot on hirmu vaikeita saada hyvänmalliseksi. Meillä parhaiten päähän istuvia olen saanut ompelemalla kahdesta kappaleesta, saumat sivuilla.
Onnittelen, miten hyvin ootkin saanut tilkut tuhotuksi. Miekin koko ajan koitan saada hyllyt tyhjiksi. En varmaan onnistu koskaan.

Mieli kirjoitti...

Ihana pipo! Ja niin totta, että oikean kokoisen hatun tekeminen on tiedettä! Yhtä sopivaa kohden teen pari kolme liian pientä! :D

Ompsinpompsin kirjoitti...

Oi pipot, pipot. Niinpä. Olen jokusen liiaksi pannumyssyä muistuttavaa saanut aikaiseksi itse kaavan piirtämällä mutta kokeilin Ottobren 4/12 Baggy Look -mallia ja meillä tykätään. Teinkin jo useamman ja enemmän tykkäsin että tulee sauma molemmille sivuille. (sitäpaitsi tuohon malliin tarvitsee kohtuullisen kokoisen tilkun eikä minulla ainakaan juurikaan satu jäämään niin isoja paloja)