Sivun näyttöjä yhteensä

14.5.2013

Verkkareita;)
Verkkareita 4 paria (yhdet vaaleanpunaiset jo pesussa...). Minulle on verkkarit ihan vieras käsite, Neuvostoliiton lapsi kun olen,  meillä onnellisilla oli vain tummansinisiä collegehousuja, venyineen polvineen ja paikaittuineen reikineen;) Jotenkin olen vieraksunut sitä kangasta, muutamia suikaleita senttikaupalla on kuitenkin kirppareilta tarttunut mukaan ja leikkelin ne vihdoin tytölle housuiksi. Hän tykkä, luulen että väri on oikea;) kaavana taas Saimi housut.Itselle neljäs Onion, kangas on syksyllä EK-sta mukaan tarttunut, väri on kiva harmaa mutta todella lörppä interlock ja esipesusta tuli jo nukkaa, katsotaan mitä seurava pesu tekee. Kantin väliin taittelin suikaletta ihan kokeilunmielessä;)


Merida sai tuunaten 10 minuutissa sporttisen asun;) Esikoisen lyhkäisistä collegehousuista tein hänelle caprit ja ylijääneistä lahkeiden palasista saumuroin nukelle pipon, paidan ja housut.


     ETSIN tämmöistä Lindexin kissatunikaa koko 116cm tai isompi. On meillä tytöllä ollut jo toista vuotta lempivaate, reikiä löytyy ja haalistuma, tahroja, mutta aina hän tämän kaapinpohjalat kaivele esin;)

8 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Kaunis tunika! Tekee ihmeitä tuollainen pieni rypytys-yksityiskohta :)

AnniP kirjoitti...

Minäkin ihastuin tunikaasi!

Kikka kirjoitti...

Ihana tuo tunikasi!

Jos et löydä kissatunikaa tytölle, niin leikkaa kuva irti tuosta vanhasta ja kyllähän tuollaista pinkkiä trikoota ja punaista resoria kaupoista löytyy. Liimakangas vaan kuvan taakse ja silität kiinni paitaan + ompelet paitaan kiinni (miten minä muistelin, että juuri jonkun kuvan näin siirsit).

Tai piirrät tuosta tuon kuvan vaikka läpi leivinpeperille ja aplikoit saman kuvan paitaan :-)

kewa kirjoitti...

Kiitokset taas!!! Kikka, se tunika on jotenkin erittäin kiva pehmoinen ja napakka trikoo, luulen että se on se juttu miksi tyttö tykkää, eihän se siirtely auttaa;(

PikkuHoo kirjoitti...

Kiva oivallus tuo tunikasi rypytys!

glenni kirjoitti...

mahtavia kaikki, mutta tuo oma mekkosi on ylitsepääsemättömän IHANA!!!

Nuksu kirjoitti...

Voi nuo verkkarit joissa on raitaa sivussa, ihanat! Mutta tuo sun mekko <3 ja toi rypytys pääntiellä :)

Ilona kirjoitti...

Hieno tuo pääntierypytys!