Sivun näyttöjä yhteensä

29.6.2013

29.06


Sain pyynnön ommella hyppyhousut. Riittävän leveät ja pitkät. Otin mallia Hirvimiehen housuista ja avuksi oli joku SK housukaava, sellaiset pöksyt sain aikaiseksi. Peppu ja polvet on tuplakangasta ja polven alapuolelle tulee vielä vahvikekangas jos saadan siihen oikea paikka määritetty. Yksi taskukin. Vetoketjyn ompelu ei vielä ihan onnistunut, mutta saaja oli erittäin tyytyväinen housuihiin. Harmaa ensteks on joskus FB kangashamstereista ostettu ja sitä ottaisin lisää jos löytyis!!!
Hirvimiehelle caprit, kangas kirpparilta ja kokonaisen 3 euron palasen käytin loppuun! Hieman olis saanut olla pidemmät mutta tämäkin saaja oli tyytyväinen. Vetoketjy onnistui jo hieman paremmin;)

6 kommenttia:

Kiana kirjoitti...

Ei voi kuin ihmetellä ja ihastella kaikkia yksityiskohtia ja käsittämättömän siistiä työnjälkeä! Taitava olet :)

Mieli kirjoitti...

Todella taitavasti tikkailtu ja kaikki yksityiskohdat tekee viimeistellyn ilmeen. Hienoja!

Mirka kirjoitti...

Aiempien kommentoijien kanssa samaa mieltä! Siulla on niiiiin siistiä tuo työnjälki! Ja teet haastavia ompeluita ja onnistut. Sanoon siis jälleen kerran VAU!

Käyn kyllä aina nää postaukset katsomassa, mutta aina ei ehdi kommentoimaan :)

Nuksu kirjoitti...

Ihan mahtavia molemmat!

kewa kirjoitti...

Oi kiitokset! Itsestään kyllä tuntuu että työnjälki ei ole siiti (kuvat otettu niistä 'parhaimmista' paikoista) mutta haastan itseäni tekemään kaikenlaista;)

Mia kirjoitti...

Nää on kyllä ihan huiput nää housut! Kaikki yksityiskohdat ja kaikki niin taidokkaan näköiset! :) Ei ihme, että tilaaja oli tyytyväinen!