Sivun näyttöjä yhteensä

5.11.2013

5.11
Pikkaisen tuunattua, farkut pojulle omista vanhoista, paitakin itse ommeltu, ihana tekokuitua, yöäk, mutta väri niin makea;)Löytyi valmiiksi leikattuja tilkkuja kaapin pohjalta, niistä syntyi nukkevauvalle makuupussi ja kasa hernepusseja, ohje täältä.


Hirvimiehen lempparipaita oli kauluksesta kulunut puhki, ikä oli sillä yli 10vuotta, sanon että laadukas! Jatko-aikaa tyynynä, lapset tykkää;) Olen varma että olen sellaisen kauluspaita tuunauksen jossain nähnyt mutta en muista missä...

Valgus on kadunud ja pimedusega ei taha pildistada, ikka iga päev miskit proovin 6mmelda kuid blogisse ei j6ua. Minu vanadest teksadest sai väikseim endale uued pyksid, pluus ka omatehtud, kangas ei parim kuid värv on pop. Kapist leidsin valmis l6igatyd tykke ja beebinuku sai magamiskoti ja lapsed uued hernekotid. Ja l6puks veel P6dramehe yle 10 aastat vana lemmik pluus - see sai uue elu padjana kui kaelus oli katki kulunud.

6 kommenttia:

Ti kirjoitti...

Tiedätkö, mun isä pyytää aina kääntämään kauluksen toisin päin, kun sisäreuna on kulunut puhki. Eli ratkon kauluksen irti ja käännän sen rikkoontuneen puolen ulkopuolelle - se jää taittuvien kaulusten alle, eikä näy mihinkään. Taas saa paita jatkoaikaa. :D

kewa kirjoitti...

no jopas oli vinkki Ti! Tätä olis voinut kokeilla, muuten ihan hyväkuntoinen vahva puuvilla ja mielekäs paita. Ehdotin jotain nauhan päälleompleua ihan vitsin mielessä ja sain kovat naurut, eikään ihmettele...Katseli se kyllä tyynyäkin aika pitkään, totesi lopuksi että aikas hauska;)

Anonyymi kirjoitti...

Kukikkaat kuosit- blogissa on ainakin paitatyynyn ohje

Mieli kirjoitti...

Kivoja ompeluksia! Ihanat nuo farkut oransseilla tikkauksilla! :)

Mun Tekemä kirjoitti...

Tosi päheet farkut!

Krista kirjoitti...

Nuo farkut! Niin mageet ja ihana tuo nuken makuupussi. Ehkäpä hommaan sen äpmakuupussin ja yritän tommosta... Niistä punasista puuvilloista vaikka =)