Sivun näyttöjä yhteensä

25.5.2014

En voinut vastustaa...

 

Tämä oli kangas mitä en voinut vastustaa...Sain sen 60cm palasen vihdoin ommeltua, kuopukselle pyjama ja tytölle paita, vain silppua jäi. Olin erittäin yllättynyt että pikkumies oli (isoveljen avustuksella) saunan jälkeen pukenut kesäpyjamat päälle ilman suurempaa huutoa. Meni melkein koko helleviikko ja kilo suklaata ennen kun suostui vaihtamaan pipon lippikseen. Uudet jutut ovat hänelle erittäin vaikeita, t-paitaa ja shortsit ovat seuravia totuttelu-juttuja;)
 
 
 
Esikoinen toivoi maastoshortseja, aika on niin kortilla että uusia kaavoja ei kerkeä piirtämän, joten ulkohousujen kaavalla uudet lempihousut. Taskuja laitoin omasta päästä, kangas on aika ohkainen ja esipesun jälkeen värit haalistui, mutta silti olivat mieluisat.
 
 


4 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Aivan ihastuttavat nallet! Kivat nuo isomman pojan maastohousutkin!
Meilläkin yksi pojista oli pienenä hitaasti lämpeävä uusille vaatteille, pitkillä housuilla mentiin pitkälle kesään ja kun shortseihin vihdoin suostui niillä mentiin pitkälle syksyyn! Vieläkin taitaa olla samanlainen, on nämä helteet kulkenut paksussa hupparissa ja farkuissa! :D

Ida kirjoitti...

Vautsi mitkä housut! Sä se osaat noista joustamattomistakin kankaista tehä kaikkea hienoa, hyvännäköistä ja siistiä! Hieno on myös kesäpyjama :)

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Tykkään puuvillan ompelusta, se on jollain tapaan niin paljon haastavampa ja aikaanvievämpä mutta palkitsee ennemmän kun joustavien teko;)

Manda kirjoitti...

Mahtavat nuo maastoshortsit! Meidän nuorimies tykkäisi varmasti, mutta taskut tuntuvat minusta ihan ylivoimaisilta ja mitäpä olisi maastohousut ilman kunnon taskuja.
Söpöt nallet. :)