Sivun näyttöjä yhteensä

11.10.2014

Köyhä tekee itse...Köyhä tekee itse, jopa metsästyspuvun;) Säästö on melkoinen, kaikki tarvikkeet löytyi kotoa. Tuli erittäin mieluinen, housut pikkaisen naftit mutta kumisaappaiden kanssa menee vielä tämän syksyn. Takissa ohut verkkovuori ja housutkin vuorelliset (ei vain kerennyt kuvia ottamaan).

Pieni lisäys vielä. Metsästysipot ompelin aikuisten t-paidasta (2 €), silityskalvosta leikkelin hirven kuvaan koristeeksi, kuulemma niin hieno että Hirvimieskin haluais samanlaisen. Tyttökin pääsi metsään, hänelle pipo fleece palasesta (ainut oranssi kangas mitä kotoa löytyi) ja hirvikuva pinkista silityskalvosta.


12 kommenttia:

iive kirjoitti...

Aivan mielettömän upea metsästysasu!
Kyllä on tullut huomattua että mehtuukamppeet (niinkuin meilläpäin niitä sanotaan) osaa maksaa maltaita. Eri asia onkin ostaa niitä aikuiselle jolla laadukas mehtuukampe saattaa kestää vuosikausia, mutta kasvavalle lapsellehan ne ei mahdu kuin yhden kauden :)

Kanneli kirjoitti...

Kyllä on aivan mielettömän hieno metsästyspuku. Ja väritykset niin kuin kuuluukin olla :) Olet kyllä taitavasti saanut upean kokonaisuuden aikaan. Yksityiskohdat ja leikkaukset aivan mahtavia. Kyllä meidän neljäsluokkalainen poika tykkäisi jos saisi tuollaisen. Onhan meidän isommillakin metsästäjilläkin metsästyspuvut:)

kewa kirjoitti...

No kyllä se on iso säästö jos itse tekee, lasten metsästyspuvut on lähes 200 euroa ja meidän omat vasta tutustuvat siihen harrastukseen, joten ei sellaisia summia minulta heruu.. Hirvimiehellä itsellä jo 10v sama puku;)

Kiana kirjoitti...

Ihan huikea, tuo vaatii taitoa ja aikaa!

Ilona kirjoitti...

Vau!
On kyllä hieno!

Mirka kirjoitti...

Mie sanoisin ennemminkin, että taitava tekee itse :)

Aivan tosi hieno puku!!

Jenni kirjoitti...

Ihan mielettömän hieno tuli puvusta, vau! Millä kaavalla teit?

kewa kirjoitti...

Kiitokset kehuista! Takin kaava on OB 3/2009, vuosi sitten kokeilin ja hyvin onnistui. Nyt ei muistanut ihan kaikkea (vain kaavat tallella) ja kangasta oli todella vähän. 134cm ja hihoihin lisäsin pituutta, poika n 140cm mutta laiha. Housukaava on niin muokattu että alkuperä unohtunut, jokuinen ulkohousukaava OB'sta. Palapeliksi meni housujen ompelu, taskut sain tilkuista, hieman lyhkäiseksi jäivät;)

Kaikula kirjoitti...

Uskomattoman hieno! Olet todella taitava! On taatusti onnellinen pieni hirvimiehen alku. Meilläkin olisi jonkun vuoden päästä samanlaiselle tarvetta, jos poika isänsä jäljille lähtee. Mutta olisiko äidistä puvun ompelijaksi...epäilen...

Janiika kirjoitti...

Upee puku! Mitä kangasta ja mistä?

kewa kirjoitti...

Kangas on joskus EK'sta ostettu ja oranssi on muistakseni ihan kirpparilta, ensteks.

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Hieno metsästysasu! Ihailen, kun osaat tehdä tällaisia!