Sivun näyttöjä yhteensä

13.2.2015

13.02Onpa hurja päivitysvauhti blogissa;) Esikoiselle t-paitaa akuuttiin pulaan. Laiha ja pitkä, ei löydy kaupasta sopivia. On niin tahmea se mun ompelu nykyään, ompeluhuone alakerrassa on huono-sinne pitää erikseen mennä ja lämpötila on mun kropalle liian alhainen, tunnissa on sormet jäässä. Koneet takkuilee ja sopivaa kaava ei ole. Mitä isompi lapsi sen tärkeämpi se kaava. Raidallinen kangas on Ainolasta, paras mitä minulla on ollut, unelmapehmeä-joustava ja napakka. Loppuun käytetty sekin, oransilla jouduin jatkamaan. Peitetikkikone yllätti mielettömän kauniilla tikilla, alareunan tein kuitenkin ompelukoneella, tuppaa purkautumaan peittariommel (neulojen vaihtopaikka kai syynä...)

Paikalliselta FB-kirpparilta löytyi ilmainen nojatuoli, ompelin uuden päällyksen ja on nykyään kaikkien lemmikki;)Loput kangas-suikaleet kuopuksen housuihiin, vahva ensteks, polvissa corduraa, ohut vuori. Ei ole poika kuvaustuulella ollut, ei edes käyttö ole ajankohtainen...

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!!!


4 kommenttia:

Kanneli kirjoitti...

T-paita on hurjan siisti, väritykseltään loistava. Mukava kun peittari teki hyvää jälkeä. Tuolin päällystys on kaunis ja loppukankaasta sait upeita housuja:)

Erja kirjoitti...

Ihanan pirteä t-paita, samoin aiemmat lentsikkapaidat ovat hienoja!

Pilvi kirjoitti...

Noita tahmeita aikoja tulee aina joskus, tiedän tunteen. No mutta se voi siitä ykskaks kääntyä, ei tarvi kuin yksi onnistuminen ja lumipallo lähtee vyörymään.:) Mulla tahmailee nykyään bloggaaminen, jospa sekin siitä vielä...

Hyviä tarveompeluksia olet tehnyt kuitenkin!

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Kivat ompelukset taas ja seuraavassa postauksessasi myös! Minulla on myös viileä ompelutila. Palelua vähentää tosi paljon, jos silitän välillä. Ellei palelu tahdo loppua pelkällä ompelemiseen liittyvällä silittämisellä, silitän pari vaatetta ja tyynyliinojakin joskus. Sitten taas pystyy olemaan viileässäkin.