Sivun näyttöjä yhteensä

19.11.2010

Lohikäärme

Applikaatiot menee jäähylle, silmät kipeät tarkastelusta ja silti ei ole ihan tyytyväinen (nostan hattua niile oikeille applikaatiomestareille!!!)  Sama kangas ja kaava mikä edellisessa paidassa, mutta minusta tuntuu että leikkasin palat väärin (siis venyy se frotee molempiin suuntiin ja vasta jälkeenpäin huomasin että taisin tehdä virhen, TAAS!!!). No onneksi on laiha poikanen ja tykkäs kyllä kovasti kruunupäisestä lohikäärmesta.

Ja isot kiitokset kommenteista, kyllä niitä onkin kiva lukea! Olen itse valtavasti saanut apua / ideoita /  innostusta toisilta bloggajilta. Toivottavasti saa niitä tänne linkittä, muutamilta olen jo lupaa kysynyt mutta kaikkia on ihan mahdoton lähestyä;)
Ja minun suomen kieli on puuttellinen, pahoittelen. Kotoisin olen Etelä- Virosta;) sen takia neuvoja Tallinnan käsityö kaupoista en valitettavasti osaa antaa, aina vain läpikulkumatkalla. Mutta Klarnalux on kyllä kauppa mihin itsekin haluan tutustua, ihmettelen miten Janomen peittetikkikone voi olla 100 euroa halvmpi siellä kun täällä Suomessa? Mutta eihän se peittetikkikone minusta parempaa ompelija tekee, haaveita vain;)

Ei kommentteja: