Sivun näyttöjä yhteensä

13.12.2010

Passeille



Tein eilen illalla nopeasti saumurilla meidän passeille kotelon. Mahtuu hyvin kaikki, liput yms tärkeät jutut samaan. Ohje sama mikä neuvolakortin kansissa, laitoin kam nepparin lisäksi. Ylimmän kuvan kannet tein alkukesästä, pikkuisia pul-paloja Sampsukasta tilailin. 

Tykästyin siihen viimeisen Ottobre ranglahihaisen aluspaidan malliin ja ompelin tytöllekin. Viime hetkellä tuli ajatus tehdä body, liian pitkä sai, mutta en jaksa purkaa, saa sen paidaksi tehdä joskus. Legginsit myös reilut mutta kangas on samaa EK trikoo mitä edellisessa postauksessa (minulla oli ruskea, oranssi ja keltainen pala). Erittäin hyvänlaatuinen ja napakka. Haluaisin lisää, koska sinne kaupoille pääse kun aina on joku lapsista kipeä ja hirvimies reisussa;(  Sukellusvene trikoopalasista hihat ja väärinpäin että sais riittämän, hehhhh;)

Sitten sain ihanan joulukortin Tikbumsa blogista. Isot kiitokset! Pitää sanoa että ei ole oikea joulun ihminen minä. Mutta lasten myötä tykkän joka vuosi tästä ajasta ennemmän. Stressia en ota mistään, parasta on yhdessäolo ja hyvää ruoka. Lahjat vain lapsille ja jokaiselle van yksi! Itse haluan lahjaksi hyvää terveyttä, itselle ja läheisille!!!

1 kommentti:

Sani kirjoitti...

Ihania passikoteloita :)
Mä tein meidän kesäreissulle passikotelot ja yhtä virkailijaa nauratti kovasti (sammakko aiheiset kannet ja mies anto passit koteloineen päivineen) ku näki :D, tais olla piristystä työpäivään.