Sivun näyttöjä yhteensä

28.1.2011

Maatuskat ja vaippa


Esikoinen sai kutsun kaverisynttärille, ompelin 5v tytölle lahjaksi kassin ja pussukkan. Kassi on kokonaan pöytäliina kankaasta (kerni?), maatuska koristeeksi. Pussukkan sisällä samanlainen vuori (ja ohut vanu + tukikangas).  Esikoinen kysyi että missä se lahja on? Jotenkin niiden itse tehtyjen lahjojen kanssa on minulla aina ongelma että riittäkö?
Ja kaapissa ollut pul-palanen sai taskuvaipan muoton (vaikka vannoin että ei ompele vaippoja). Imuksi taas froteepyyhe ja pehmeäksi kulunut vanha lakana. Tyttö on ihan erilainen pissaaja kun pojat olivat, ilmoitta selvästi jo nyt että pissä/kakka tuli. Potalle ei suostu istumaan mutta ilman vaippa lattialle kyllä lirautta samantien. Iltasin on pääkallo vaippa ollut käytössä (jos ei ole pesussa) ja toimii. Kyselen Teiltä kestoilijat että saako fleece'a käyttä pul tavalla taskuvaipoissa? Pitääkö kosteutta jos ulkopuoli fleece ja sisällä coolmax + välissä imut? Fleece paloja kotona löytyy, pul'ia ei raaski tilata...

Rosvopeli keskeen, aikoja sitten ompelemani viitat tositoimeessa;)

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kiva lahja ja tytöt rakastaa pussukoita! Minä kanssa olen ollut aika arka omatekoisten lahjojen kanssa, paitsi kotoväelle olen kyllä tehnyt. Nyt olen vähän uskaltautunut tekemään muillekin. Jotenkin aina miettii sitä hintaa, kun useinkaan materiaalit eivät ole kalliita eikä ole oikein osannut sille omalle työlle antaa arvoa. Mutta jatkossa ehkä teen enemmän, jos vain kerkeän. =)

Pipsa kirjoitti...

Jotkut käyttävät kyllä fleeceä kosteussulkuna, mutta silloin kangasta on oltava 2 kerrosta (eli aika paksu tulee). Itse en ole kokeillut tosin...

Pilvi kirjoitti...

Hieno maatuska - toivottavasti se kaveri tykkäsi!

Fleece pitää jonkinverran, kaksinkertaisena varsinkin pitää jo hyvin. Jos ei halua vaipasta hirmu paksua niin varmaan riittää että laittaa yksinkerroin fleeceä ulkopuoleksi ja haaraan ylimääräisen palan vahvistukseksi. Rohkeasti kokeilemaan!

Sani kirjoitti...

Nätti vaippa :)
Ja ihana toi maatuska!!

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Kokeilen fleece-a, eihän menetettävä ole mitään...