Sivun näyttöjä yhteensä

14.12.2011

14.12Minulla oli kesällä Virosta ostettu suikale pehmoista kukka-interlockia. Värivirheitä ja oikeasti pieni palanen mutta riitti kuitenkin yöpuvuksi. Koko 104cm!!!

Robotti lakki sai liian pieni, tein sitten ylijäämä palasesta pallo hatun, sopiva koko;)
3,5 kk ja istuu, turha laitta sitteriin;) Mihin on kiire??? Bataattia on maisteltu neljä päivä ja uppoa hyvin. Meidän iso pieni mies, jospa se turvakaukalossa huuto loppuis niin voisin sanoa että helpotta pikkaisen. Viikko yksin neljän muksun ja koiran kanssa on kyllä haastava, kaikki kerhojen yms Joulujuhlat tietenkin täällä viikolla...

Suvel Eestist ostetud lillelisest trikoost plikale ööriided. On kyll värvi-vigu täis kangas kuid nii kaunis ja pehme. Suurus 104cm!
Roboti myts tuli liiga väike, tegin siis Matu pluusist ylejäänud tykikestest täpilise;)
Kuhu meie väikesel 'vanamehel' on kiire kui 3.5 kuuselt sitteris end istuma punnib??? Bataadipyreed neli päeva mutsutatud ja maitseb kyll, kui veel autotoolis karjumise ka l6petaks, siis v6iksin öelda et kergemaks läheb. Nädal yksi nelja lapse ja koeraga on paras proovilepanek, kui veel k6ik J6ulupeod ka just sellel nädalal...

7 kommenttia:

glenni kirjoitti...

oijoih mitä ihanuuksia!
meil ei turvakaukalossa loppunnu huutaminen koskaan - jatku viel tonne tuva-istuimeen asti, mut nyt on alkannu helpottaa ko ikää on vähän rapiat 2-vee... syy huutoon oli täysin selvä: TAHTOO LIIKKUA... :( toivottavasti teillä menee leppoisammin tuo!

kewa kirjoitti...

voi kamaluus, voikio se noinkin pitkään huudella, huhhhhhh!

Mieli kirjoitti...

Ihania lakkeja ja kiva yöpuku! Onpas teillä kiireinen pikkumies, kun noin aikaisin jo liikkeelle haluaa! :)

Ompsinpompsin kirjoitti...

Mä sitten niin tykkään tosta väriyhdistelmästä hot pink -vihreä. ;-)

Hahaa, tuossapa se sydänsitteri taas näkyy..(kun mä tein samanlaisesta kankaasta makuupussiin uuden päällisen). (Itse asiassa mullakin lojuu kellarissa sitteri joka huutaa uutta päällistä mutta en ole vielä edes ajatellut että _millä_ kankaalla sen päällystäisin ja miten..

Nuksu kirjoitti...

Ihana setti!

Katalaiina kirjoitti...

Ihanat nuo pitkäresorilahkeiset housut, tykkään tuosta mallista!

Suvi kirjoitti...

Tosi kiva tuo yöpaitasetti ja suloinen tuo vauveli joka istuu ihanaisessa sitterissä :) onhan se kyllä kumma mihin niillä onkaan kiire aina, niin nopeasti kasvavat isoksi! :) hauskat hatut myös oot ommellut :)