Sivun näyttöjä yhteensä

18.12.2011

Tuunausjuttuja
Tuunattuna pyjama tytölle, erittäin pehmoinen palapeli-puku;)
Tästä aloitetiin:)
Kaula-aukon kanttauksen kanssa kävi pieni moka: puolella matkalla huomasin että toisesta neulasta on lanka katkennut. Jatkoin kuitenkin ompelua (nauhankääntäjällä on hankala lopetta kesken työn) ja huomasin lopussa että hauska ja siisti tikki se olikin! Käytän tätä vielä tulevaisuudessaankin, yksinkertainen mutta joustava ommel.

Brio vanha hoitolaukku sai mummomekko-kankaisen uuden päällyksen.
Kirppikselta löytyi pitka Punaisen Norsun kaulaliina tai jotain? 1,50 eurolla.  Sain 8kpl bambukankaisia tiskirättejä.
Poikasella on KatJuulia'n tekemät upeat haalarihousut. Todella- todella siisti työjälki ja aivan ihanat pöksyt (on vielä hieman reilut mutta niin kivat että pakko oli kokeilla) Kyllä minulla on vielä paljon opittava, ei ole koskan  aikaisemmin niin siistin valmisvaatteseen törmännyt! Kiitokset vielä kerran.

8 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Hieno bambulöytö ja ihanat pökät poikasella! Meillä on tiskirätit ihan risoja, pitäisi löytää itsekin jotain tuollaista.

Mia kirjoitti...

Aivan upeita tuunauksia! :) Ja tosi kivan lahjahaalarin on pieni saanut! :) Muistankin jossain blogissa nähneenin nämä!

Mirka kirjoitti...

Oi mitä kaikkea ihanaa taas! Tuo hoitolaukku on tosi hieno. Ihanat värivalinnat. Yöpuku on oikein mahtavaa kierrätystä! Ja bambuliina todellakin hyvä löytö.

Ja hei, ai siis tiskirättejä vois tehä ihan bambuneuloksesta! Mie olen ajatellu, että vaan bambulangasta, enkä ole jaksanu alkaa neuloo. Mutta tuota kangasta löytyykin kaapista, eli joulujuttuja saatankin vielä tehdä!

Ihana pieni ukkeli teillä <3 Kovasti näyttää kaveri kasvaneen, kohta jää koppakin jo pieneksi! Ja tosiaan näyttää hienolle haalarit :)

Nuksu kirjoitti...

Hieno yöpaita setti!

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Bambuneulos on loistava tiskirätti-materiaali, minä ei kerkeä neulomaan...Kaupassa aika kallis kangas mutta näin hyvä löytö oli oikein lottovoitto;) Haalarit on todellakin suloiset, ostettu ei lahjaksi;)

Katja kirjoitti...

Kiitos Kewa näistä kehuista ja muillekin kiitos!!! Kyllä siun tekemisissä huomaa kehityksen, vaikka olet vain kohtuu vähän aikaa ommellut, niin hyvää jälkeä. Mie oon kyllä ommellut ihan pikkutytöstä lähtien, että pitää se jossain näkyäkin.:)

Tiina kirjoitti...

Ihmeesti ehdit ompelemaan, kateeksi käy! =) Jospa kohta taas itsekin.. ;)

Nunu kirjoitti...

Sä oot oikea talentti! Miten sä ehdit ja jaksat ja keksit? Ei voi kuin ihailla taas kerran.^_^ Itselläkin työnalla pyjamien tuunausta nuorimmaiselle, mutta työtahti on vaan paljon sua verkkaisempi.