Sivun näyttöjä yhteensä

30.3.2012

Kesä mielessä;)

Kesäpukuja pojulle. Kaava on itse sovellettu, pitkä selkä ja lyhkäiset lahkeet, saa käyttä sitten syksymmällä alusvaatteina. Helpot hahmot piirsin itse ja tikkasin suoralla kiinni. Raidallisesta puuttu nepparit, ei ole sopivaa väriä varastossa. Sininen kangas on FB hamstereista ja punaraidallinen se vanha tuttu Nanso. Sovituskuvia ei ole, räkätauti jyllää taas - ei halua kiukkuista pikkumiestä turhaan riisua/pukea.


Katsokaas mitä posti tänän toi! Upeat myssyt, ISOT kiitokset Maria!!! Tiilenpunainen tytölle ja toinen pojulle. Edellinen myssy on kovassa käytössä ja mahtuu vielä toivottavasti ensi vuonnakin.

Tervetuloa uudet lukijat, ihanaa!

Suve oodates...Pojule kaheksajalg ja kiisu, teisest puuduvad veel nööbid;) Sinitäpiline kangas on FB kaudu ostetud, m6nus pehme ja hästi veniv, punane triibuline on Nanso. Ise tegin l6iked, meil on väiksemad jubedas nohus, ei hakka räganokka riietamisega häiritsema, eks hiljem lisan pildid.
Kaks mytsi ostsin väga osava blogi-tuttava kaudu, musta-kollase triibuline on väga soositud olnud ja mahub vast järgmine talv ka. Rohekas on pojule ja teine mahtus plikale, jube pehmed!!! K6ike ei kannata ise teha;)

6 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Kivat kesäpuvut! Samoissa puuhissa ollaan :)
Tulee se kesä, vaikkei aina meinaa uskoa ulos katsoessa ;)

Nuksu kirjoitti...

Kivan malliset ja etenkin sinisestä tykkään kokonaisuutena :)

Ehtoisa emäntä kirjoitti...

Onpa kivoja!

Koo kirjoitti...

Ihanat kesäasut, mä taas tukkään tuosta pystyraidasta.

Ihanat on pipotkin... =)

Mun Tekemä kirjoitti...

Ihania kesäpukuja! Voi kun osaisin tehdä tuollaisia...

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Tosi hauskat kesäpuvut. Tykkäsin piirtämästäsi kissasta! Eri hieno!