Sivun näyttöjä yhteensä

27.3.2012

Tuunattuaja

Nyt ja ennen;)
Kirppisostokset, vihreä velourtunika oli nitojalla hinnoiteltu ja reikä siitä jäi, mutta otin silti, koko on pieni meidän tytölle mutta niin upea väri, liivarina menee vielä;)  Potkarit olivat koko 62cm ja 0,20 euroa, tykkään omenoista vaikka haalistunut olivat. Mainio kesäpuku pojulle;)
  Sain lahjoituksena pussillisen maito-korvikkeita pojulle, kiitoksena tilkkuhame, toivottavasti on sopiva.


Ihan normaaleja;)

11 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kivoja tuunauksia :) Meillä on isosiskolla tuo sama vihreä velourtunika käytössä. Tosi söpö mielestäni! Pikkusiskolla sama vielä punaisena. Käsittämätöntä, miten nuo kirppisvaatteet pilataan niin usein rei´ittämällä nitojalla!

Ilona kirjoitti...

Vau, hienoja!

PikkuHoo kirjoitti...

Vau saat nelikon samaan kuvaan, meillä ei tahdo saada nuita kahta edes :D Mainiot tuunaukset!

Pilvi kirjoitti...

Hienosti tuunattu omppupotkarit! Tosi leveiltä näyttivät nuo alkuperäiset - sait ilmeisesti uusilla olkaimilla vähän lisää pituutta?

Ja onnea uudelle ompelukoneellesi! Mulla myös Royal, vielä vanhemman näköinen, ja toimii kuin tauti! Ei mitään isompaa vikaa koskaan ja yli kymmenen vuotta olen sillä ommellut. Viimeksi kun puhdistin, löysin 20 senttiä pitkän langan koneen uumenista. En tiedä kuinka kauan oli siellä ollut ja kuitenkin toimi hyvin, mitä nyt ääni vähän paha. ;)

Mun Tekemä kirjoitti...

Hienoja tuunauksia jälleen :) Todella söpöjä nuo viimeiset kuvat...

Katja kirjoitti...

Sulla on kyllä yksi blogisi piristys nämä tuunausjutut! Kivoja!

Erja kirjoitti...

Hienoja tuunauksia! Omppuhaalari on niin veikeän näköinen pojan päällä :-)

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Omppupotkarit tosiaan leveitä olivat ja sen takia mukaan nappasin;) Resoripalanen olkapäille ja menee toivottavasti koko kesän (jos sitä lämpöä tulee). Ihana kuulla Royal kokemuksia, rakastunut olen vanhukseen;) Kaikki neljä samassa kuvassa, hehhh, sain varmasti napsittua 50kuva ja vain ne kolme jäi...

Mieli kirjoitti...

Ihania lapsosia ja kivoja tuunauksia!

Onpas kumma, että hintalaput laitetaan nitojalla vaatteeseen, itse laitan pesulappuun...

Nuksu kirjoitti...

Kiva omenahaalari :)

Pikku piltti kirjoitti...

Hienoja! Ja niin ihania kuvia lapsosista :) Minäkin täältä pikkuhiljaa palailen kuvioihin, tosin nettiä ei meille saada joten mummolasta käsin joutuu bloggailemaan mutta hällä väliä :)