Sivun näyttöjä yhteensä

5.5.2012

05.05Sain lahjoituksena ihanan retro essun puolikkaan ja siitä uusimman OB ohjetta muokkailleen shortsit tytölle.Tästä tuunauksesta Hirvimies tykkää, kesäpuku pojulle.Itselle kaksi paitaa, ei riittä metri, 3/4 hihat vain sain, yöpaidan näköiset tulivat mutta kotona ehkä menevät. Oranssi on Hannan Kangas ja punaraidallinen kirpparilta.
Ei mennyt niin kuten Strömsössä, haarakiila tuli etupuolelle ja hihatkin ompelin aluksi väärille paikoille;( Kangas ei miellyttä enää ollenkaan, huhhh mikä ähky. No kerähän se puku/pitäjä kaikki pölyt itseensä...


10 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Söpöt shortsit! Pitäisi kokeilla tuota kaavaa itsekin.

Taina kirjoitti...

Kivoja vaatteita. Tuo työmaahaalari on hieno, eihän se mitään haittaa kummalla puolen on nepparit. Minä ihmettelen edelleen, miten joku onnistuu saamaan nuo kam nepparit pysymään paikoillaan?? Minä en ole onnistunut, on pitänyt siirtyä prym neppareihin.

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Eihän minullakaan aina ne nepparit pysyy, mutta kanttasin jerseylla (resori liian paksu) ja aika reunaan ne nepparit laitoin. Jostain olen ostanut hieman pidemman kantaisia valkoisia neppareita joskus mutta en muista mistään, ne pysyy hyvin paksuissakin!

Mieli kirjoitti...

Kivoja vaatteita! :)
Haalarit on söpöjä ja samaisia shortseja haaveilin omallekin, mutta tyttö tyrmäsi heti! Ihan kivat jos ne olisi ihan kapeat, kuulemma...No, en tehnyt,menisi se idea ja ihanuus!

Mia kirjoitti...

Multa löytyy toinen puoliska tuosta retroessusta odottamassa ompelua! :)

Mä en saa kans mitenkään tehtyä tosta työmaavelourista mitään. En keksi mihin sen tuhoaisin... Ehkä osottelen, jos uusi tulokas (jos sattuu olemaan poika..) saa siitä jotain! :)

Hieno teepparituunaus!

kewa kirjoitti...

En oikeasti tiedä miksi en tykkää työmaasta enää, on lempivärinen ja sopivasti kirjava että tahrat ei näy,laadukas ja pehmoinen, säästän minäkin sen vimpan suikalen...

HeiDu kirjoitti...

Aivan mahtava tuo tuunaus! Pitää kyllä itsekin jossain vaiheessa kokeilla tehdä tuon tyylistä. Muutenkin hienoja vaatteita olet tehnyt!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Aivan ihanat shortsit! Selventäisitkö amatöörille, että mikä kaava on OB? Ja miten muokkasit kaavaa?

Elisa

kewa kirjoitti...

Kiitokset! OB on Ottobre, muokkasin housujen kaava sen verran että vyötärökaitaleen/lenkit, taskut jätin pois (kangasta ei riittänyt), tasku oli alunperin essussa joten se sai jäädä;) ja hieman lyhyemmät tein.

Nuksu kirjoitti...

Ihanat shortsit ja kivasti sopii tuo violetti kantti puna-valkoiseen! :)