Sivun näyttöjä yhteensä

13.6.2012

1975
Mun äiti on säilyttänyt vanhoja kaavoja  (aityma Manni päranduse eest!), 1975 vuoden lehdestä mekkosen ompelin, hassut koot, tämä on 106-118cm ja reilu kyllä. Niin ihana;)

Itselle ampiaismekko, näyttä kyllä ennemmän yöpuvulle;( Kangas on ihana, kaavapohjana Bohemian. Ainut peili täällä hetkellä WC remontin takia on kellarissa, sorry kuvat !

15 kommenttia:

Ultsu kirjoitti...

No onpa kauniita mekkoja!! Kiva malli tuossa sinun mekossa!! Eikä musta kyl näytä yökkäriltä =)

Mun Tekemä kirjoitti...

Todella ihania mekkoja! Mahtavaa että tällainen kaava-aarre on säilynyt :)

Erja kirjoitti...

Voi kuinka kauniin mekon olet tehnyt!

Nuksu kirjoitti...

Ihanat mekot molemmilla! :)

Caorann kirjoitti...

Onpas ihania mekkoja! Eikä alempi näytä minustakaan yhtään yökkäriltä. :)

Tiina kirjoitti...

Juuuri tuollaisia minäkin tarvitsisin!!! <3 Mahtava helma, rullapäärmekö siinä on?

Mia kirjoitti...

Ihania mekkoja sekä äidillä ja tyttärellä, eikä yhtään näytä yökkäriltä! Ja hitsit mikä peitto edellisessä postauksessa! :D Tosi kovan työn olet jaksanut tehdä.

Pilvi kirjoitti...

Niin ihana mekkomalli pienelle tytölle! Ehkä isommallekin... hmm... Eikä oma mekkosi näytä yöpaidalta, kaunis ja naisellinen on!

Ja koska en onnistunut kommentoida joskus aiemmin, niin sanon nyt että ihastuin täysillä pikkupojallesi tekemääsi leijonahuppariin. Täytyy sanoa että toimit hyvänä mainoksena Muru-kankaille, koska itse ainakin olen monesti innostunut jostain niiden kuosista vasta nähtyäni (sinun tekemän) valmiin vaatteen siitä. Tuo leijona on juuri niitä kuoseja. Ja huppari-asia kolahti kai siksikin että pitäisi omallekin tehdä pari kesäulkoilua varten, mutta en ole ehtinyt. Nytpä siis tästä lähden ompelemaan enkä enää roiku netissä! ;)

Maisku kirjoitti...

Ihana tuo siun mekko:) Miksi en ole tajunnut itse laittaa tuohon rinnan alle kuminauhaa?! No täytyy laittaa seuraavassa versiossa :)

kewa kirjoitti...

Oi kiitokset! Oma mekko on tosiaan OB Bohemian hieman pidennettynä (takaosa kaavan kavensin n 4cm) ja framilonilla rypytys eteen, alareunassa rullapäärme. Helppo ja nopea ommella. Murut ovat ihania, kuosit makeat mutta eniten miellyttä se kankaan pehmeys, lapset tietää;)

Mieli kirjoitti...

Kivat mekot!! :)

hanna-naa kirjoitti...

Ihana tuo amppari :)

Hanna kirjoitti...

Ihana mekko! Ja paljon muutakin kivaa edellisissä päivityksissä! =)

Kaisa kirjoitti...

Onpa todella suloinen retro-mekko!!!

Koo kirjoitti...

Ihanat mekot molemmilla!
Noi seitkytluvun kaavat on mahtavia, pitäis vaan jaksaa mittailla niistä oikeat koot...