Sivun näyttöjä yhteensä

1.6.2012

70cm leijonaa70cm Muru Leijonaa : pojulle huppari ja tytölle liivi. Huppari kaava on viimeisesta OB'sta, koko 80cm, tytön liivi on leikattu mitä kankaasta jäljelle jäi, hieman leveä mutta Muruista ei raaski mitään pois heittä... Tykästyin niihin prym neppareihiin, paljon siistimmat kun kam nepit!!!

16 kommenttia:

HeiDu kirjoitti...

Tykkään! Nuo murut on kyllä ihania... ehkäpä pitää itsekin tilata syksyksi ;)

AnniP kirjoitti...

Kivoja vaatteita, se leijonan taustaväri taitaa olla vihreä? Kun kaupan sivuilla varoitettiin sinertävän, en ole uskaltautunut hankkimaan vielä... Minä en kameja omistakaan, nuo prymin nepparit ovat ikisuosikkejani ja helpot laittaa pihdeillä. Lisäksi kivasti retrohenkeä :)

Mieli kirjoitti...

Kivat! Mukavan näköistä tuo kangas ja tosiaan nuo Prymin nepparit on jotenkin sirompia kuin Kamit. Ei vain molempia pihtejä raaski ostaa...

hanna-naa kirjoitti...

Aina huokailen näiden Murujen perään, mutta en ole saanut vielä hankittua niitä. Ihania!

Manda kirjoitti...

Ihania huppareita, suloiset kankaat! Tuokin kaava olisi kokeilulistalla, jos vaan ennättäis. :)

Maria kirjoitti...

Oii! Hienot murut!

kewa kirjoitti...

Oi kiitokset! Minun silmään tämä kangas on vihreä, kai se on katsojan silmissä se sävyero. Ja todellakin ovat kivemmat ne prym nepit!!!

Hanna kirjoitti...

Ihania muruja! :) Mulla on molemmat pihdit ja mun mielestä kamit on helpompi laittaa.. aina prymien kohdalla jännitän, meneekö kohdilleen! Ehkä ne ulkonäöllisesti ovat kivampia joo!

KiKiDuu kirjoitti...

Ihania!! Minä oon monesti haaveillu noista murun kuoseista, ehkä joskus pitää tilata!

Itse pidin Kam-neppejä ennen ihan ykkösinä, mutta kun tutustuin prymin pihteihin niin rakastuin! Ne on niin helpot! (ennen en kuvitellutkaan laittavani prymejä, mutta ne harvat kokemukseni perustuivatkin vasarointiin :D )

Kaisa kirjoitti...

Murmur, miten söpöjä! Liivihuppari näyttää tosi kivalta kaavalta.

Jonna kirjoitti...

Kivoja! Niinkuin monet muutkin sun tekemät jurut :)

Koo kirjoitti...

Ihania!
Tää murun leijona on aika kiva, sitä vois hankkia... =)

Nuksu kirjoitti...

Ihana etenkin tuo huppari :)

Nunu kirjoitti...

Ihania! Prymin nepparit on kovempia, mutta mullekin niiden laitto pihdeistä huolimatta on aina oma jännitysmomenttinsa.:)

Krista kirjoitti...

Ihania ihania! Noi murut on kyllä niiin ihania kans. Olis liikaa kaikkia ihania kankahia, joita tekis mieli ostaa mutta ei oikein talous anna periks. Miksi raha ei kasva puussa? =)

Tiina kirjoitti...

Tosi suloinen huppari kyllä! Ja Prymit on tosiaan kivan näköisiä ja siistejä, mutta itse inhoan niiden kiinnittämistä pihdeillä, kun hyppivät aina pois pihdeistä ennenkuin ehtii painasta ne kiinni kankaaseen.