Sivun näyttöjä yhteensä

11.3.2013

Valmisvaatteita
Kaupasta ostettuja valmisvaatteita. Ensimmäisessä paidassa irtosi nappi heti kun päälleen puki, pallohaalarissa niin ruma ommeljälki että Hirvimies kysyi olenko minä sen ommellut (en tiedä oliko se kehu?). Minni legginsit vielä yhden käytön jälkeen ehjät. Harmitta se laatu, alekorista kylläkin mutta silti...


Aplikangas on ollut riittoisa, kaksi t-paita 134cm, yksi 92cm paita ja nukkepaita;)Kirpparilta löytyi palanen loimusamettia, pitihän sitä kokeilla...

6 kommenttia:

Manda kirjoitti...

On onni että osaa ommella, itsetehty kestää usein käyttöä paljon pidempään kuin kaupan (ainakin halvat) vaatteet.

Suloisia apilapaitoja, tuo nukenversio on taas ihan mainio. :)

Anna kirjoitti...

Meillä on tuo paita vaaleanpunaisella pohjalla. Se on pysynyt ihan kasassa, mutta ruma ommeljälki on kyllä siinäkin. Minäkin katselin tuota pallohaalaria, mutta multa se jäi ostamatta tuon ommeljäljen vuoksi.
kyllä vaan itse kannattaisi kaikki tehdä.

Heidi kirjoitti...

Viimeaikoina en ole ehtinyt paljon ompelemaan, mutta kaupan alevaatteetkin jäi suurimmaksi osaksi hyllyyn. Niin uskomattoman huonoa ommeljälkeä, eikä viitsisi uutta -ja usein myös huonolaatuista kangasta- alkaa heti korjaamaankaan. Mieluummin tekee sitten koko vaatteen alusta asti. =)

Saara kirjoitti...

Ompelujälkiharmitus :(. On kyllä ihana tuo pallokas haalari,mistä löytynyt?

kewa kirjoitti...

Pallohaalari on Lindexilta;)

Liljatar kirjoitti...

Kyllä itsetehty voittaa aina valmisvaatteet. Itse juuri harmittelin kalliimman merkin laatua kun mekon helmakäänne ei ollut suora, kiemura molemmilla sivuilla. Tuo pallohaalari näyttää kyllä kivalta.