Sivun näyttöjä yhteensä

16.4.2013

Kevät?






Pojulta puuttu välikausihaalari. Kokeilin ommella itse, ei raaski jotenkin viimeiselle enä uusia osta;) Hauskanvärinen kangas on aikoja sitten kirpparilta löydetty, muistan että hinta oli 5 euroa, sitä on valtava määrä;) Kevyt ja vettäpitävä (jos teippais ne saumat). Kokeiluversiona ajattelin, mutta minulle käy usein niin että koeversion jälkeen ei jaksa enää uutta väkertää, olis saanut panosta ennemmän;) Kevyt vanu myös kirpparilta, oliivinvärinen resori loppui keskeen ja hupunreunassa joku jämäsuikale. Koko ainakin tuli sopiva ja ehkäpä minä jaksan vielä sen oikeankin haalarin ommella (tuskin...)



Ampparimekko istelle Onion 2035 kaavalla, kangas taas kirpparilta, joku sekoite mutta joustava ja yllättävän mukava päällä. Onnistui melko hyvin, resori sattumalta ihan samasävyinen, kirpparilta myös;)

8 kommenttia:

Ida kirjoitti...

Vautsi mikä amppari, tosi kiva! :) Ja haalari on myös hieno, mulle käy monasti samoin ja sen takia en jaksa ikinä tehä koeversiota :D

pikkupippuri kirjoitti...

Mielettömiä kirpparilöytöjä ja tuo Onion kaava istuu sinulle kuin unelma. Myös puku on kyllä upea ja nostan hattua, että olet sellaisen osannut ommella. Lisäksi haalarissa on aivan ihana väri!

Susu kirjoitti...

Ihan huiput molemmat!

Mieli kirjoitti...

Ihana mekko! Ja haalari on kiva!
Minä en kyllä jaksa koeversioita yleensä ommella, en ainakaan mitään suuritöisiä, suoraan vaan ajatellusta kankaasta ja toivoen parasta! :D

Sari kirjoitti...

Hieno tuo mekko ja haalarikin näyttää näppärältä :)! Mistä tuo onion kaava on?

kewa kirjoitti...

Kiitokset, kaava on ostettu ikasyrilta.

Caorann kirjoitti...

Tosi kivan näköinen ampparimekko! :)

Lepäävä esteetikko kirjoitti...

Voi miten pukeva mekko sinulle! Hienoja kirppislöytökankaita.