Sivun näyttöjä yhteensä

1.3.2011

Lätsät / nokatsid


Kevättä ilmassa, ensimmäiset lätsä kokeilut;) Esikoinen sai farkku lippiksen ja keskimmäinen lempipaidan jämistä viikingi lätsän. Farkkukangasta oli vain muutama polvi pala ja aika paksu, pitäis metsästää kirpparilta jotain ohuempaa tai Hirvimiehen housut saa kyytiä;) Vuoreton, iso lippa suojamaan auringolta ja takana kuminauhapätkä. 
Viikingi lätsä interlock trikoopalasesta, tukikangasta käytin ja vuoreksi babmutrikoo jämät. Takana kuminauha. Kaava on Gynther. Keskimmäinen kyllä on tähän asti lätsä päässä, niin mieluinen ja pehmoinen;)

Kevad tuleb, proovisin nokatseid teha. Teksariiet vaid pykste p6lvetykid ja liiga paks, ilma voodrita tegin, eriti suure nokaga et päike ei tuleks silmile. Taga kummipael et peas pysiks. Ja keskmine sai viikingi mytsi, samast riidest pluus on lemmikuks muutunud ja ei pettunud ta ka nokatsis. Kogu päeva sees myts peas olnud. Voodriks pehme bambutrikoo. Sama l6ikega m6lemad.
Poisid olid vanaema-vanaisaga täna ujumas, vanem poiss ytles et hambad k6lisesid;) Keskmine pidi kohe-kohe ujuda oskama, aga seda me juba teamegi. Kui suvel suure hädaga l6puks vette sai siis ei tahtnud ju l6puks enam välja tullagi. Ja k6vasti olid leili v6tnud saunas.

7 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Hienot!

Retrokas kirjoitti...

Aivan mielettömän hienoja! Mä kun just tuossa yks päivä mietin et jos kokeilisi trikoosta (+tukikankaasta) ommella lippikset kesäksi! Pakko mun on nyt kokeilla! =)

Tiina kirjoitti...

Suloista jälkeä <3

n i n n u kirjoitti...

Minäkään en ole ajatellut että trikoosta voisi ommella hatun ! Jämäpaloja kun löytyy niin täytyy kokeilla.

kewa kirjoitti...

Kiitokset, voin sanoa että trikoinen lätsä jopa mieluisampi kun farkkuinen. Tukikankaan kanssa toimii oikein hyvin, poika jopa nukkunut yön sen kanssa ja kuosissa pysyy edelleen. Mukavan pehmoinen päässä;)

Neiti R kirjoitti...

Voi kun ihania lätsiä! Onko noita vaikea tehdä? Ja ilmeisesti todella mieluisia, jos pitää nukkuakin lätsä päässä :D

kewa kirjoitti...

Riika, oli mielestäni aika helppo tehdä. Kirja on Elsebeth Gynther Ompele Lapsille 5-12 vuotiaalle, kirjaston lainakirjana meillä. Helpot kaavat ja hyvin selitetty;)