Sivun näyttöjä yhteensä

3.4.2011

Haaste

Sain Katja'lta ja Erja'lta ompeluhaasten.
Tässä minun tärkeimmät:
Pieni roskis (lego purnukka, pojat käyvät kuvia kurkistamassa aika-ajoin), helppo kuljetta koneiden välissä ja neulatyynyn saa piilon tarvittaessa. Nuppineulat tyynyssä, pikkuinen kynä ja sakset.
Ompelen meidän ruokailuhuonessa (paras paikka olohuonen ja keittiön vieressä, saa sivu-silmällä katsoa missä muksut). Tuolit ovat neidin takia kaadettuna;) Minulla on oikea ompeluhuone kellarissa odottelemassa, joa vain Hirvimes saa kannettua omat tavarat talliin ja lapset pikkaisen kasvaa että saan piiloutua oman huoneseen;)
Nurkassa kympin retro-kaappi, purnukoissa ompelutarvikkeet ja puu-korin kankaiden kanssa vein yläkertaan mihin se kuuluu;) Kaapissa hetkellä legot, muutta kyllä alakerran ompeluhuoneseen sitten myöhemmin;) 
Keittiön seinällä langat ja napit yms pikkujutut, ne myös sinne ompeluhoneseen joskus...

Haaste eteenpäin:

4 kommenttia:

Meeri kirjoitti...

Mun tärkeimmät välineet on nuo samat, vieläpä samanlaiset =D Ihanan järjestälmällisen näköistä sulla, toisin kuin mulla.

Koo kirjoitti...

Hei, kiitos!
Tämä on kiva haaste. =)
Yritän alkuviikosta saada kuvattua ja julkaistua.

a-Luna kirjoitti...

Kiitos haasteesta. Pitää ajatella nyt vähän mitä minä valitsen.. Minulla on muuten samanlainen ompelukone, Bernina (valkoinen kone ja punaiset napit) =)Kiva tuo sinun "ompelukonelanka"-talosi.

Sani kirjoitti...

Voi kun kivan näköiset säilytysjutut :)