Sivun näyttöjä yhteensä

23.4.2011

Tilkut jm


 Pupupeiton tilkuista jäi yli puolet yli, tein vielä meidän makkariin pikkuikkunalle pimennysverhon. Toimiva on ja enää ei paistaa aurinko toisen kerroksen makuhuonen ikkunasta silmille kun 2200 illalla menen nukkumaan;) Ihan naulasin seinään kiinni, reiät tein Lidl-ista ostetuilla pihdeillä;)
 Sipulinkuorilla värjätty kanamunat, meidän kotona Pääsiäisenä aina tehti näin, ei koskaan suklaamunia syöty;) Keskimmäinen tykkä keitetyistä munista, eilen söi puolet ja tänän otti vielä 3kpl evääksi mukaan.


Kietaisumekko Gynther kaavalla, otin 1v koon mutta mielestäni aika pieni. No sovituskuvissa on mekko alla. Kangas uudesta! retro tyynyliinasta, kantit tein itse ja tyytyväinen olen. Kiva ja tämmöisiä lisää;)

Jänese tekist jäi lapikesi yle ja tegin veel meie magamistoa väikese akna ette pimendava kardina. Toimib nii nagu peab, enam ei paista päike näkku kui magama lähen. Naeltega l6in seina, hehh.
Mune ka värvisin, nats said heledad aga päris omapärased. Keskmine s6i yle pooled eile 6htul ja täna v6ttis veel kolm viimast kaasa;)
Tydruk sai sellise retro kleidikese, padjapyyrist (uus) ja kandid tegin ise. Kena sai, veidi ehk väike aga  ega tegelt see kleit teise peale ei käi;)

3 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Jopas olet taas ehtinyt!
Todella ihana tuo kietaisumekko!!!!!
Onko sinulal itsellä tuo gyntherin kirja? minulta löytyy kirja, mut ei kaavoja... :(

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Minulla on Gynther kirja, tanskankielinen;) Viime kesänä tilasin jostain nettikaupasta, meillä kirjastossa on kirja ilman kaavoja...

Minni kirjoitti...

Ihanan värinen tilkkupeitto! Ja tosi söpö kietaisumekko :)