Sivun näyttöjä yhteensä

6.11.2012

keep it simpleUusi tasku meidän passeille, hyvin mahtuu 6kpl. Farkkupalat kierrätettyjä, puunappi Virosta, tuli ihanan simppeli.


Tämän projektin kanssa ei mennyt ollenkaan niin kuten Strömsössä. Ideoita oli pää täynnä kohta 3v synttärilahjaksi. No toteutus oli kaikkea muuta kun odotin. Kamala ommeltava, jäykkää ja HIRVEÄN PALJON karvaa lähtevä tekoturkkispala (mistä lie saatu). Reppua ajattelin mutta lopuksi jumppapussin kaltainen tästä tuli. No plääh, ei enää. Annoin sen sitten heti leikkeihiin kun ei kelpuutta lahjaksi, tyttö kyllä tykästyi;) Minulla on aika monta juttu mennyt ihan pieleen lähiaikoina, roskis täyttyy...


5 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Onpas kiva idea tuo passikotelo! Tarttis varmaan väsätä meillekin ennen seuraavaa reissua! Kivan näköinen!
Joskus tulee ärsyttäviä epäonnistumisten putkia, mutta sitkeästi vain uutta kohti! Ja onhan se kiva, että teidän kissafani sai hienon kassin. :)

hanna-naa kirjoitti...

Kyllä yksinkertainen on kaunista :)

Mun Tekemä kirjoitti...

Mahtava passikotelo!

Tiina kirjoitti...

Ihanan kissamainen reppu/pussukka!! <3 Ja passikotelo on makee, tarttis varmaan hankkia passi itsellekin, jotta voisi ommella sille samanlaisen..;) Tarviikos sinne Viroon edelleen passia? Joskus tyttösukunimen aikoina viimeksi käynyt, olispa ihana käydä kun yli kymmenen vuotta viime reissusta!

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Kyllä edelleen Viroon mennessä pitää olla passi;)