Sivun näyttöjä yhteensä

30.11.2012

tökkiiiiiKaikki jotenkin tökkiiiii. Ei teke mieli ommella ja kun saan ommella niin tämä pikkumies huutaa vieressä ja kiipeile pöydälle  ja ota sähköt pois koneista ja naura päälle, murrrrrr!!! Lapset ovat jotenkin puolikuntoiset, yskä ja räkää ja pikkaisen kuumetta. Koira se karkaa naapureiden pihaan heti kun silmä välkkyy ja puolikuurona ei huoma minua ollenkaan. Itsellä on hermot kireällä ja ääni käheäksi huudettu...Palelutta ihan kamalasti, istun kuuman takan edessä peiton alla ja mietin että sais jo olla kevät. No kyllä tämä tästä, olen puhunut!

Yöpuku tarpeseen, kukkajoustis Metsolan alesta, tykkään kankaasta. Kaava on oma sovellus ja ei ihan täydellinen, mutta saa kelvata. Ilman sivusaumoja. Esikoinen tilasi itselle samanlaisen paidan??? (ihana, paitsi että jää ehkä käyttämättä kun joku eskarissa varmasti kommentoi jotenkin. Ärsyttävä, mutta lapset ovat julmia, ei oikein autta kun sanon että uskalta olla ihan oma itsesi ja pitää kiinni omasta mausta...)


Disney nukelle haalari ja pipo.


Kohta 3v on kasvanut todella tomeraksi tytöksi. Kerholapsi ja on kovin ylpeä siitä;) Kuva otettu siellä (en tila koskaan lasten kerhokuvia, en vain tykkää. Mun makuun lapset saa kuvissa 'liikkua' ja olla myös totiset)

Marinat jää tänne marraskuuhuun, oikein hyvää joulukuun alkua Teille kaikille lukijoille ja vierailijoille!!!

8 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Ihania ompeluksia! :)
Täällä tökkii kanssa, vaikka en tiedä miksi! Taistellen läpi synkän ja pimeän talven ;) Onneksi on joulu tulossa!
Meillä pojalla on aina ollut oma varma maku, mutta kyllä se muuttui koulussa enempi "kaupalliseksi", onneksi kuitenkin omatekemät ja värit silti kelpaa!

Kaunis tyttö, totisenakin! :)

piuku kirjoitti...

3v näyttää niin neidiltä.

Jätä tenavat hirvimiehen hoteisiin viikonlopuksi ja tule tänne "semietelään" viikonlopuksi lepäämään. Tiedäthän toki, että mi casa, su casa.

:-)

kewa kirjoitti...

kiitos kutsusta!!!, hirvimies yleensä on hirvimetsässä viikonloppuisin ja maailmalla viikolla;)

Mia kirjoitti...

Välillä pitääkin tökkiä, niin löytyy sitten uutta intoa taas.. Mä vihaan myös talvea ja odotan kesää! Kaunis neiti 3 vee! :D Ihania ompeluksia!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita ompeluita!

Silloin kun ompelu tökkii, jätän sen itse suosiolla hetkeksi, kyllä se into vielä palaa..
Toivotaan aurinkoisia päiviä että jaksaisi taas tehdä kaikkea!

Nunu kirjoitti...

Tökkii se täälläkin välillä. Kylmä ja pimeä ei vaan oikein ole mun juttu. Oon kuitenkin sen verran jouluihminen, että joulun läheneminen saa aina lopulta kiskaistua mut takaisin elävien ja hymyilevien kirjoihin. Voimia sinne! Pitää vaan yrittää nauttia siitä takkatulesta ja viltin alla kyhjöttämisestäkin.^_^

Mirka kirjoitti...

Tuttuja ajatuksia! Oijoi, nytkin on blogi päivittämättä yli kuukauden ajalta. Ei vaan jaksa. Ommeltua tulee, mutta jotenkin tuo blogiin laittaminen jää.

Ihania ompeluita siulla, taas! Ja voi miten kaunis 3v neiti!!

Tiina kirjoitti...

Tsemppiä marrasmasennuksen selätykseen, meillä on kans sairasteltu ja kaikki muutenkin tökkii, joten tuttuja tuntemuksia!