Sivun näyttöjä yhteensä

22.11.2012

Köyhä tekee itse vol.2Köyhä tekee hyppyhaalarinkin itse. Ilman kaavoja haastava puuha ja istuvuus kyllä hieman kärsii, katsotaan keväällä (jos uskallaan) miten toimii.  Kankaat Kangastukusta, resori EK ja tereet/vetoketjy kotoa. 16 hyppyä tälle kaudelle, mieletön pelkotila jäi päälle mutta koukuttava laij!

 Valjaita sentään ei mennyt ompelemaan mutta kantokassi repulle puuttui. Tiesin heti että kaikkea ei kannatta itse tehdä mutta ajattelin kokeilla, tukevat farkkupalat yms löytyi kotoa. Kaksi päivää ahkeroin, lopputulos on valtava reppu, harmitus tietysti mieletön, mutta lapset huolivat heti leikkeihiin. Kaksin kappalein vuorotelleen (tapelleen) sinne piiloon päättyvät;) Kannatta mittailla ennen ompelua ehkä usemapia kertoja...

Kaapista muuten löytyi täydellinen valmisreppu kamoille, olisinpa tarkastanut aikaisemmin. Tulipa testattua kuitenkin oikean repun tekoa ja kone ompeli muksiematta paksujen farkkujen läpi!11 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Wau! Hieno puku :)

AnniP kirjoitti...

Uuttera olet! Ja hirmu kivoja leikeissä tuollaiset piilopaikat että ei sekään työ hukkaan mennyt :) Meillä leikkivät ikea-kassilla (tai kassissa), se on vaan kurjan sähköinen.

Henni kirjoitti...

Näyttääpä haalari hyvälle! Olet kyllä taitava ja rohkea!

Mieli kirjoitti...

Oho, miten sä uskallat!?!
Puku näyttää niin hyvälle, että pitäähän sitä ainakin kerran vielä hypätä että saa actionkuvat! ;)

Kikka kirjoitti...

Olen huono kommentoimaan, mutta nyt on kyllä semmoinen suoritus tuollaisen puvun teko, että oli pakko viitsiytyä .-) Tosi hieno! Wikä tuo reppukan varmaan hukkaan mene, ainahan siinä voi säilyttää vaikka niitä kangasmetrejä mitä tulee ostettua mutta jotka eivät heti päädy ompeluun. Itselläni tämmöisiä kun tuppaa olemaan ihan liikaa...

Ilona kirjoitti...

Hieno puku! Minua ei kyllä saisi kirveelläkään hyppäämään:) Laskuvarjoa ei varmaankaan kannata kokeilla tehdä itse;)

Mari kirjoitti...

Huippua!

Nuksu kirjoitti...

Vau, mieletön haalari!

kewa kirjoitti...

Kiitos-kiitos!!!

Hanna kirjoitti...

Hui! Mieletöntä! :)

Tiina kirjoitti...

Hui, olet sinä hurja!! :D Hieno on puku, pitääkö tähän oikein sanoa että "ihan kuin kaupasta!" ;D