Sivun näyttöjä yhteensä

9.12.2012

Isoille ja pienilleSienet ja apilat tokalle ja vihreä-sini-kukka esikoiselle. Itse valitsivt kankaat ja molemmat halusivat t-paidat (huhh, minä palelen jopa mun merinovillapaidassakin ). Molemmat on kokoa 134cm, esikoisen omalla hieman lisää pituutta helmassa.


Olen hullaantunut niihin söpöläisiin, tytön kanssa mietitiin uudet nimetkin: Tähkäpää on Tiina ja Lumikki on Leena;) Muutamat mekot yms;)
10 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Ihania vaatteita! Mun tytär alkoi heti kinuamaan meille samanlaisia nukkeja ja ihania vaatteita....

Anni kirjoitti...

Ihanat Tiina ja Leena :) ja niin ihania nukenvaatteita! meillekin olisin halunnut yhden tiinaleenan mutta tyttö toivoi vauvaa niin saa sitten vähän vauvamman jouluna.

Ti kirjoitti...

Ihanat! *pakko saada*

Mari kirjoitti...

Ihania kaikki - taas kerran :) Tuosta vihreästä Water Lily (tai mikä lie Metsolan kuosi onkaan) -kankaasta tuli tosi kiva T-paita. Alkoi harmittamaan, että meille tuli tuota pinkkinä.

Mieli kirjoitti...

Ihanan pirteitä t-ptaitoja ja nuket ovat suloisia uusissa vaatteissaan! :) Minäkin ehdotin, että voisi nimetä nuket uudestaan, mutta ei tyttö lämmennyt idealle! :D

kewa kirjoitti...

Oi kiitokset!!! Minä pihina en raaski enää oikein osta tyttömäisiä kankaita kun käyttäjänä vain yksi lapsi, tyttömäsiyyttä saa erivärisillä resoreilla;) ja ne nuket on kyllä mielettömän kauniit, jos lapsi ei halua niin kyllä äiti vois osta vaikka itselle, minä ainakin elän omaa lapsuuttani uudelleen (no olihan meillä yksi sinisen-värinen- lyhyt-tukkainen neuvstoliiton kauhuistus-nukke...)

Caorann kirjoitti...

Ihanan värikkäät t-paidat ja mahtavia vaatteita nukeilla. Minä en taitaisi jaksaa noin pienten vaatteiden näpräämistä.. :)

Nuksu kirjoitti...

Oletpas ollut taas ahkera, ihanat paidat! Myös nukeilla montaa hienoa vaatetta, tykkään!

Kaisa kirjoitti...

Oletpa ehtinyt tehtailla nukenvaatteita - ja miten ihania! Nyt kun Tähkäpää ja Meridan ovat tulleet blogi-tutuiksi, alkaa tämänkin äidin tehdä mieli... Meille myös tulee tänä jouluna kuitnekin vauvanukke, ehkä maltan odottaa, kun pikkuapulaiseni kasvaa vähän isommaksi tytöksi.

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Aivan mielettömiä nukenvaatteita! Meilläkin on nyt Tähkäpää ja Lumikki, hartaana heitä ihailen ja näitä kaikkien teidän ahkerien tekijöiden vaatteita. Nimenomaan tässä postauksessa oli aivan mahtavat vaatteet, pitää ihan itsekin analysoida, mikä tässä niin vetosi, sillä kyllähän minäkin suunnittelen Jonain Päivänä pukevani nuo nuket muihin kuin Disney-tekokuituihin! Ehkä nämä tämän postauksen vaatteet olivat niin todella perusvärisiä ja 70-lukuisia, että ne jotenkin veivät Tiinan ja Leenan oman lapsuuteni maisemiin!