Sivun näyttöjä yhteensä

15.12.2012

Vihreä


Marakattimarssi college on odottanut kaapissa jo ainakin kaksi vuotta. Huppari ja housut 5v synttärilahajaksi, omat tykästyivät tietenkin myös, onneksi kangas loppui;) Toivottavasti koko on sopiva, toisille on hankala ommella.

Omat isot pojat saivat merinovilla kerrastot, pitkät kalsarit ja hihattomat paidat. Lime sävyinen aikas paksu merinovilla on Myllymuksuilta (oli postikuluttumuus tarjous), 1.7metria meni melkein kokonaan, muutama pikkupalanen jäi. Ei siis mitenkään halpoja kerrastoja mutta eihän niitä kaupastakaan halvemmalla saa. Lämpimät kyllä ovat varmasti!

Laitan lainakuvat Disney Animators nukeista, eikös ne olekaan suloiset, joka ikinen omalla tavalla upea ja erilainen! Olen rakastunut ja nolona kerron että meillä asu niistä neljä;)
4 kommenttia:

Nuksu kirjoitti...

Vautsi mikä college setti!

Mieli kirjoitti...

Kiva lahja ja on tosiaan vaikea tehdä toisille!
Ihanan väriset kerrastot. Meillä ei kukaan niitä suostu käyttämään...

Mun tekisi mieli kanssa tilata kaikki nuket, niin ihania ovat!! :) Mutta ei tyttö kauheasti noilla leiki, joten enpä viitsi omaksi iloksi enempää! :D

Mirka kirjoitti...

tosi hieno collegesetti!! Olisi meidän 5-vuotiaalle kyllä ihan ykköslahja!

Nuo Disneyn nuket taitaa olla tänä vuonna aikasta hitti. Käytiin Tanskassa ja Disney-Storessa noita hipelsin (meillä ei siis ole enää ketään kelle ostaisi), kysyin kuitenkin, että onko missä Ariel tai Tähkäpää. Vastaus oli, että aina kun tulee satsi, niin 20 min ja kaikki myyty. Eli ei pelkästään Suomessa ole tuo hitti vaan loppuunmyydään muuallakin :)

elluelina kirjoitti...

Noi nuket on niin nättejä kyllä <3 Luulen että munkin on pakko tilata jossain vaiheessa meille yksi, vaikka tytöllä on kyllä jo nukkeja enempi kun tarpeeksi.. ;)