Sivun näyttöjä yhteensä

4.12.2012

VillaaSäärystimet tytölle, jämälangat ja tahallani eri näköiset. Kyllä onkin kiva neuloa!

Kerrasto pojulle, ribbimerinovilla hihaton ja merinovilla housut. Tykkään ribbista, ohkainen ja joustava. Tyttökin sai keltaisen hihattoman ja legginsit, ei suostunut kuvaan mutta kovassa käytössä kylläkin.


Tämä turkoosin värinen merinovilla oli tarkoitettu poikien kalsareiski ja hihattomiksi, mutta minua palelutta ihan sikana, joten itsekkäänä tein paidan itselle, lämmin ja pehmoinen.

9 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Ihanat säärystimet! Ja mukavan näköisiä lämpövaatteita! :) Mitenköhän saisi omat muksut käyttämään... Ehkä tarvitaan vain tarpeeksi kovat pakkaset niin minäkin pääsen merinovillaa testaamaan! ;)

kewa kirjoitti...

kiitokset Mieli, merinovilla on kyllä ihana ja pehmoinen, ajattelin meidän isommille hihattomia paitoja, luulen että tulevat käyttöön, pitkähihaista he eivät halua.

Maria kirjoitti...

Those knitted leggins are so cool :-)

Hanna kirjoitti...

Moi Kewa, ihania ompeluksia sulla täällä, waterlily puku erityisen mukava, mullakin on pätkä alesta, 2,5veelle siitä meinasin peruspaitaa värkätä.

Merinot houkuttais muakin, mutta vielä on tilaamatta! Kylmä on, mutta minä tykkään! :D

Sufferiina kirjoitti...

Ihanat,pirtsakat säärystimet :) mulla on tavoitteena aina joululomalla tehdä jotain itselleni, kun tulee aina muulloin tehtyä kaikille muille.. Lämpöistä Joulun Odotusta :)

Laura kirjoitti...

Aivan ihanat säärystimet! Ja hyvä, ettei ne ole keskenään samanlaiset.

PikkuHoo kirjoitti...

Minä tässä juuri arvon raaskisinko tilata merinovillaa omaan settiin :) Kun se olis varmasti ihana päällä. Lapsille puen paljon merinoa, varsinkin 2-vee pitää melkein pelkästään hänen atoopinen ihonsa tykkää :) Ihanat säärystimet oot neulonut!

Mun Tekemä kirjoitti...

Upeat säärystimet! Ihanat värit :)

Tanja V. kirjoitti...

Ihanat säärystimet! =) Blogissani on sinulle jotain vaikka ehkä oletkin sellaisen jo saanutkin. =)
http://tannapero.blogspot.fi/