Sivun näyttöjä yhteensä

11.1.2013

Hurmuri
Meidän kisufani;) Upea Leena Renko on suunnittellut kuosin ja hyvä ystävä kutsui kimppatilaukseen (pihistimme: 60cm kumpikin otti ja pystyyn leikattu). Palanen kaunista ja laadukasta joustofroteeta muotoutui tunikaksi, tylsästi valkoiset resorit,  Hoops t-paidan kaavasta muokattu. Tyttö tykkäs ja niin minäkin!


Kakkkosella menee lujaa: täällä kerta tuli hylly vastaan;) Minun vakio-lääke on pakastevihannekset pyyhkeseen käärittynä, Hirvimies teippasi illalla (en edes ajatellut että pitäis ehkä mennä lääkäriin, neljän vilkkaan kanssa terveyskeskuksessa odottelu ei hirveästi miellyttää...) 

10 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Hurmuria teks mieli täälläkin, kaunis tunika! Ja tunnustan huonouteni myös tuossa lääkäriin lähdössä, haavat vielä tulevat niin usein päivystysajan ulkopuolella...

kewa kirjoitti...

Totta AnniP! Kahden kanssa kimppaan tilattuna oli se 120cm kangasta ostettuna kyllä ihan riitävä pala, pystyyn leikattuna ja kahdeksi jaettuna sain minä omasta palasesta tunikan koko n 110cm ja jäi vielä pipon verran suirua, Viisviikko tekee varmasti jotain hupullista;)

Mieli kirjoitti...

Ihana tunika! Kyllä kissafanin kelpaa :)
Onneks hylly ei juossut kovempaa ;) ja selvisitte kotikonstein. Meillä on ajoittain terveyskeskuspäivystyksessä istuttu monta iltaa viikossa, nyt ollut rauhallisempaa (koputtaa puuta)!

PikkuHoo kirjoitti...

Hurmuri on kyllä niin hurmaavaa ja laadukkaan oloista! Minulla odottelee tuossa sitä pätkä ja suunnitelmakin on jo valmiina :)

HeiDu kirjoitti...

Onpa ihana tunika! Tuota hurmuria tekisi hurjasti mieli.... :)

Mia kirjoitti...

Voihan hurmuri! :D Tosi nätti tuli! Yllätin itseni huomatassani, mitä kaikkea itse sainkaan taijotuksi tuosta palasta! Viimeistelyjä vaille valmiiksi tuli kaksi vaatetta. Nyt tulee uni, joten oli pakko lopettaa kesken kaiken, etten ompele sormeen. :)

Paranemisia pojalle! Kuinka ne onnistuukin aina telomaan jotain illalla tai viikonloppuna! :D

Koo kirjoitti...

Kivan näköinen tunika! Muakin on alkanut houkuttelemaan tuo hurmuri, aika kiva kuosi, taidan kuitenkin odotella josko sen saisi toisella taustavärillä. =)

Aatsipoppaa kirjoitti...

Ihana tunika. Voi, itselläkin tekisi mieli tuota kangasta. :)

Susu kirjoitti...

On tosiaan hurmaavaa kangasta. Kun kangas on noin näyttävä, tuollainen perusmalli on just passeli! Ihana tunika!

Tiina kirjoitti...

Ihana mekko! Mullakin hurmuri ja muisto odottavat postissa. <3

Meillä poika ei niinkään tuhoa itseään mutta ympäristöään sitäkin enemmän.. muutama päivä juuri eleltiin ilman makkarin ovea, kun 5v kokeili tehdä siitä "autotomaattiovea" ja sai sen saranan kohdalta palasiksi. ;/