Sivun näyttöjä yhteensä

23.1.2013

Jospa Murut auttais?
Voi voi, meillä on ongelma! Tyttö ei suostu käyttämään mun ompelemia mekkoja! Kyllä sitä on kestänyt jo joku aikaa mutta nyt on asia pahentunut oikein vaarallisin mittoihiin. Olen hiljattain ommellut tämän ja tämän, ihan turha yritän niitä hänelle 'mainostaa'. Muutama kirpparilta ostamani ihan nukkainen/haalistunut Lindexin mekko vain sopii, mutta mun tekemät ei. Ei saa selvä mikä on syy, malliltaan kun ovat melkein identtiset, pesty ja pehmoiseksi rummutettu ja kankaistakin tyttö tykkä, valmismekko jää silti kaappin??? Kokeilen nyt Murua, tunnetusti pehmoinen laadultaan ja sopiva pala on odotellut kaapissa jo yli vuoden. Tunnustan että lahjoin tyttöä jäätelöllä jos hän pitää mekkoa. Koko ilta oli käytössä, katsotaan mitä huominen tuo...Huhhh;) Jos tämä ei käy niin luovutan, en ompele enää hänelle, onneksi minulla on nuket;)

17 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Voi ei, sen täytyy olla ohimenevää!

glenni kirjoitti...

tää on upea! ja toivottavasti tyttö pitää mekkoa vielä huomennakin!

Ti kirjoitti...

Näistä sinun nukkekuvistasi tulee aina hyvälle tuulelle :)

Kaisa kirjoitti...

Äh, onpa tylsää. Ja niin upeita mekkoja kun teet! Ehkä vika ei olekaan itse mekoissa, vaan ompelemisessa, jospa hänellä on vaan menossa sellainen ei-kiitos-näille-vaihe, joka menee ohi.

kewa kirjoitti...

Kiitokset, eihän minä lannistu, on ne nuket kenelle mekkoja näpertellä (joo, nukkeja on paljon, aikas paljon) ja eihän siinä mitään jos tyttö mekkoja ei halua, siirrytään paitoihiin;)

Kärt kirjoitti...

Armas! Nende neiudega ei ole sama lihtne kui poistega :-). Kallistusi!

Mieli kirjoitti...

Ihana pingviinimekko!
Meillä alkoi tuossa vaiheessa pinkki-prinsessakausi, joka vasta nyt on helpottamassa...
Kaiken piti olla niin pinkkiä, kimallusta, hörhelöä ja prinsessaa, kai se kuuluu tyttöyteen, että oppii nirsoilemaan vaatteiden kanssa. ;)
(On meillä kyllä pojillakin lemppareita ja omat tyylinsä.)

Nunu kirjoitti...

Voi, jospa se olis sellaista ohimenevää äiti-uhmaa. Kaunis mekko kuitenkin, samoin nukenvaatteet. Onko sulla ohjetta tuohon neulemekkoon? On niin soma.

Manda kirjoitti...

Voi ei, toivottavasti tällä kertaa onnistaa! Meillä on toisinpäin, juuri mikään muu ei kelpaa kuin mekot ja niidenkin pitäisi aina olla vaaleanpunaisia.

Ompsinpompsin kirjoitti...

Laita kaappiin piiloon joksikin aikaa niin saattaa kelvatakin. ;-)

kewa kirjoitti...

;) Nuken neulemekko on ihan neulomalla syntynyt, lisäsin 5'llä kerroksella tuplasti silmukkoita ja sitten ylöspäin neuloessa kavensin, takaa on auki (virkkasin kaksi naru) ja hihansilmukkaat poimisin kädentieltä. minä haluaisin osata paremmin neuloa!

Katja kirjoitti...

Nuo sun nukkeompelukset on ihania. Tutun kuulosta, ettei kolmivuotiaalle kaikki kelpaakaan. Meil vähän yli kolmivuotias alkaa taas hyväksyyn äitinkin valintoja. :)

Hanna kirjoitti...

Komppaan Mielin kommenttia, josko olisi joku prinsessakausi alkamassa, kokeile jotain hempeää röyhelöunelmaa! :)

Meillä neiti on ekalla ja nyt taas käy kaikki, jossain vaiheessa äidin tekemät eivät olleet in, mutta ei niitä poiskaan saanut viedä! ;-)

kewa kirjoitti...

Kiitokset suuret kaikille! Minäpä kokeilen jotan röyhelömaista;)

Kaisa/Peikkolapset kirjoitti...

Meillä 3-vuotias on mukana valitsemassa kankaita, koska on äärettömän tarkka siitä mitä päälleen pistää... Hänhän ei voi housuja käyttää ollenkaan, koska näyttää kuulemma muuten ihan pojalta. Ja mä kun olen surutta aiemmin nauranut äideille, jotka vaahtoaa, ettei heidän neideilleen mikä tahansa vaate kelpaa, esikoinen kun kulki 10-vuotiaaksi asti niin, ettei yhtään katsonut mitä puki päälleen :DD

Pilvi kirjoitti...

Ihan hyvähän se että lapsella on oma tahto, ajattele niin päin. Jos lapsi on valikoiva niin onpahan sitten sitäkin isompi riemu kun onnistuu tekemään jotakin mikä kelpaa! :D

Ja taas sanon että nuo nukenvaatteet on maailman hienoimpia! Ei muuta kuin putiikki pystyyn...

kewa kirjoitti...

Just näin, parempi että on oma tahto! Ihmetyttä oikesti se että kankaat valitse hän itse mutta valmis mekko ei kelpa;)