Sivun näyttöjä yhteensä

26.1.2013

Kyllä kelpaa;)Omasta vanhasta topista ja trikoopaloista (jostain kirpparipussista) erittäin simppeli mekko/tunika tytölle. Kisuhahmo eteen ja kyllä kelpaa, ei mennyt vaivaa/aikaa/rahaa ompeluun ja tyttö tykkää???
Ja tämäkin, joustava ja ohkainen pilkullinen trikoo kauan sitten kirpparilta löydettu, valtava pala eurolla. Nopeasti saksittu, rullapäärmettä ja pikkaisen röyhelöä, eteen jäi kuva aplikoimatta kun tyttö kinusi käyttöön... Mikä se sitten on, oikeastiko joku röyhelökausi???
Tästä opin : en käytä ompeluun rahaa / aikaa / vaivaa ja mieluinen on;)
Siivet ja sadehattu kirpparilta (+ kasa retro vauvanvaatteita meidän nukelle) yht 3 euroa.


Pienimmän lempileikki on keittäminen, niin lelu-astioilla kun aidoilla. Pihi kun olen, en raaskinut ostella leikkihella, 2 euron yökaappi sai muutaman nappulan kylkeen, pikkaisen kivi-tapettia seinään (meidän vessarempan jämät) ja muutama hylly, kustannukset se 2 euroa;) Jakkaran maalasin jo syksyllä, oli valkoinen  ja kauhean naarmuinen, naarmut saivat jäädä:)


Nuken pinnasänky 6-lla eurolla, mahtui tytön komeroon;)Esiokoinen sai hupparin, joskus Metsolan alesta (oliko jopa kympin metrihintaan) ostettu 50cm joustista. Peruspaidan kaava mihin piirsin itse hupun, resorien sijaan Marakattimarssin frotee ja hupun vuorena palloa, kaikki kankaat käyetty loppuun, ihana tuli ja aika meni ehkä 30minuuttia??? Tykkään;)


13 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Olipas paljon mahtavia ja edullisia juttuja! Hieno keittiö =)

Susu kirjoitti...

Sitä se on -röyhelökausi. Niin meilläkin, vain sellaiset menee päälle sujuvasti, missä on jotakin rimpsua! Mahtava löytö tuo nuken sänky! Ja kivoja vaatteita -taas :)

Mieli kirjoitti...

Hyvä, että löytyi syy, helpottaa ompeluhommia jatkossa, röyhelöä vain joka vaatteeseen! ;)
Tosi kivoja löytöjä ja leikkejä, pojan huppari on ihana!!! :)

Pilvi kirjoitti...

Hieno ja kekseliäs keittiö! Ja kiva kun löytyi yhteinen sävel tytön kanssa. :)

AnniP kirjoitti...

Reippaan raikas huppari, tosi hieno!

Annu kirjoitti...

Mäkin tykkään hupparista, niinkun kaikista sun upeista ompeluksistasi!

PikkuHoo kirjoitti...

Meilläkin olisi tarvetta tuollaisille rimpsujutuille sillä neiti 2-vee haluaa joka päivä pukea uimapuvun päällensä jossa on rimpsu :D Hienpja tuunauksia sinulla!

Manda kirjoitti...

No hyvä, että mekot nyt kelpaavat. :) Röyhelöistä meidänkin isompi neiti tykkää, äidin kai pitäisi se rullapäärme opetella.
Tosi raikkaat värit hupparissa, tykkään!

Nuksu kirjoitti...

Ihan mahtavia ompeluksia! Erityisesti hupparista tykkään :) Ja toi keittiö, parempi kuin kaupan :)

Mia kirjoitti...

Hieno huppari! Hyvin olet sanut riittämään pitkälle pojalle! Ja mitä? Kankaat kätetty? Voiko niinkin käydä? ;D

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Mia, eihän kaikki kankaat loppunut ole, sain käytetty ne raidalliset loppuun (yritän että ei jäis mitään tilkkulaatikkoon)

Lyydia kirjoitti...

30min ja mun lukeminen loppui kuin seinään. Siis ihan loistava puolen tunnin työstä! Ja ihanaa kun joku muukin tykkää tuunata :) meillä nuo keittiöleikit alkaa pikku hiljaa, joten piti kuvat oikein syynätä tarkkaan :D vinkkejä etsien tietty!

Mia kirjoitti...

Mä melkein jo kauhistuin! :D