Sivun näyttöjä yhteensä

19.2.2013

Herra Tossavainen


Ennen joulua saivat isommat lapset omilla rahoilla (itse kerättyjä rahoja - vanhojen lelujen myynti, pullojen keräys yms) osta itselle yhden mieleisen lelun. Esikoinen osti Peppi apinan, se on ollut todella pidetty ja rakas. Poika on kysellyt monta kerta vaatteita pikkuapinalle.


Punapilkullinen päiväasu...


...ja sininen yöpaita oli toiveessa. On poika onnellinen ja keskimmäinen odottele koska ompelen vaatteita hänen Angrybirdsille;)


Vaatteiden säilytykseen kaksi pussukka, mustan otti esikoinen;)

Arvonta vielä torstaina asti.

7 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Oi ihana apina vaatteineen ja ihana poika, kun apinan tahtoi! :)

Manda kirjoitti...

Mainio apina ja hienoja vaatteita! Onneksi meillä ei vielä kukaan ole keksinyt että angry birdsien pitäisi saada vaatteita. ;) Tosi kivat kankaat noisssa pussukoissa!

Sari kirjoitti...

Ihana Tossavainen ja hienot on apinalla vaatteet:). Missä välissä sie ehdit ommella lasten keskeltä ja hidastaako perheen eloa ompeluharrastus? Mulla välillä tuntuu, että kovasti väkeä hidastaa, jos äiti esim. päivällä ompelee...

kewa kirjoitti...

Kiitokset!!! Minä saan ommella kun kaikki lapset ovat kotona;) Pikkukakkosen aika on paras ja jos pienin nukkuu niin tunti sieltäkin. Minulla on helpot ompelukset ja omat luottokaavat, koneet ovat aina pöydällä joten heti jos saan niin ompelen;)

Poppana kirjoitti...

Suloinen Tossavainen.
Blogissani on sinulle haaste. Käyhän kurkkaamassa.

ketunpesän hanna kirjoitti...

ihana tossavainen! ja mitkä vaatteet...huh sentään! aina näitä sinun postauksia lukiessa ajattelen että voi pitäisi minunkin jotain värkätä noiden lapsosten iloksi..:) ihania juttuja muitakin olet tehnyt!

TanttaRalla kirjoitti...

Ihana apina vaatteineen :)