Sivun näyttöjä yhteensä

13.2.2013

Neulottua
Minä näin tämän ihanan villapuvun ja se tuntui jotenkin tutulle;) Löysin neulontakirjan välistä ohjeen, joskus sen olen tulostanut. Ei meillä vauvoja ole ja 1,5v-lle puvun neulominen kauhistutti, joten ajattelin kokeilla nukenmittoja. Purkasin ainakin kolme kerta: hihat olis voinut olla silti kapoisemmat ja kaula-aukko hiukan pienempi, mutta hauska tuli. Lankaa on nelinkertainen, mistä lie kotoisin, riitti just ja just, kaunis väri. Aika meni ihan kauheasti, olen kyllä mielettömän hidas neulomaan, puikotkin olivat se koko 5, joku tekis varmasti illassa valmiikis. Tyttö ei tykkää ja riisui samantien, olkoot sitten koristeena;)


Olen rakastunut Vivo Barefoot kenkiin, nämä jos mikä ovat mukavuutta. Viime kesänä isommilla pojilla olivat sandaalit (toivottavasti mahtuu vielä tänä kesänäkin) ja muita kenkiä ei käytetty ollenkaan, tilasin sitten jokaiselle yhden parin kun olivat alessa. Pakko sanoa että hurja menoerä jos osta neljälle lapselle samalla kerralla, mutta ne ovat ihanat! (minulle ei maksetta mainostamisesta...) Pienin sai töpöstellä sisällä ja näytti tykkävään;)

Tervetuloa uusille lukijoille ja kiitoksia tunnustuksista mihin vain en jaksaa vastailla;)

10 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Kuinka ollakaan, olen samoja kenkiä hankkimassa! Mistähän kannattaisi tilata? Hauska nuken puku, varmaan myös kiva käyttää kun on vain yksi nappi napitettavana.

kewa kirjoitti...

AnniP minä tilasin omille täältä http://www.idunsapple.fi/ , ei ole enää paljon kokoja jäljellä mutta Teilläkin monta käyttäjä ja ehkä jokaiselle vielä jotain löytyy?

Mieli kirjoitti...

Ihana haalari! :)

Niinu kirjoitti...

Haalari on nii-in ihana! Harmi kun ei ole niitä vauvoja tulossakaan lähipiiriin:( Kengät on päheet myös!

Sari kirjoitti...

Hieno haalari ja söpöt kengät :)! Mie kävelen toista talvea vivobarefootin Beckseillä, enkä suostu muita enää harkitsemaankaan, niin mukavat on. Ostin itelle lasten malliset, kun oli halvemmat. Ja kesäkengiksi hankin viime keväänä saman merkkiset Miles-nahkatennarit. Ylinätit ja niin mukavat jalassa, ettei mitkään muut voi olla:). Mieski kävelee vivobarefooteilla, mutta lapsille ei olla vielä raaskittu hankkia. Ihan parhaita kenkiä ikinä! Mie oon omat tilannu idun's applesta, mies tilasi barefootathlete.co.uk osoitteesta englannista ja oli yhtä nopea toimitusaika ku idunsapplessa. Muitaki suomalaisia verkkokauppoja jo lienee, josta niitä saa.

PikkuHoo kirjoitti...

Villahaalari näyttää hurjan suloiselta! Ihan uusi kenkätuttavuuss, näyttävät mielenkiintoisilta!

Marika kirjoitti...

Oohh, miten ihana haalari! Ja mikä väri <3 Tuon takia melkein kannattaisi hankkia vauva :)

kewa kirjoitti...

Oi kiitokset, melkein punastuu kehuista;) kengät ovat kyllä kokeilemisen arvoiset, mekilläkin koko perhe niissä kulkee;)

maria kirjoitti...

Olipas tutun näköinen haalari! Ja väri on aivan herkku, nam!

kewa kirjoitti...

Maria, Sinulta se idea lähti! Väri on mainio tosiaan;)