Sivun näyttöjä yhteensä

25.2.2013

Kuradi kurat!!!Anteeksi kiroilu (en uskaltanut suomeksi laitta) mutta harmitus on suuri. Sain kun sainkin mun ompelukoneen tämmöiseen epäkuntoon.  Voihan voihan. Ihan yksinkertaista farkkua+ puuvilla ompelin, ei mitenkään erityisen paksua jos vertaile vaikka  Hirvimiehen enstex tilkkuhaalaria. No neula (farkkuneula nro100) se poksahti rikki kesken ompelun, neulanpää oli jäänyt jumiin sinne automaattisen pistolevyn muuntimen väliin. Näin heti että se oli myös vääntynyt. Yritin kuitenkin irrotta neulanpätkän ja eikös se pikkuinen levypätkä poksahtanut irti-poikki samantien. Kävin jo koneen kanssa paikallisessa huollossa näytillä, neuvona oli uuden pistolevyn tilaaminen. Olen metsästänyt ja viestejä laittanut moneen paikkaan, nyt vastausta kuumeisesti odottelen. Voi kun tekis mieli ommella, huhhhhhhhh!!!!

3 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Voi sinua kohtaloni jakajaa, kirotaan yhdessä koneitamme jookos?? Mutta ompa erikoisen näköinen pistolevy, täytyypi se kyllä sanoa.

Susu kirjoitti...

No voi rähmä! Ja osanottoni harmitukseen. Kuulostaa tutulta -tuo neulojen katkominen. Alan itse olla siinä hommassa melkein puoli-ammattilainen. Jossain vaiheessa harkitsin blogin nimenkin muuttamista; katkomatta paras sopisi melkein paremmin kuin ratkomatta paras :)

Mieli kirjoitti...

Voi ei! Ymmärrän harmituksen! Meillä mies on ehdottanut, että veisin koneita joskus "vuosihuoltoon", mutta enhän mä voi, kun tietysti sitten pitää saada ommella ja paljon!!
Ja anteeksi, mutta tuo kiroilu kuulostaa vain hauskalta! :D