Sivun näyttöjä yhteensä

11.10.2013

11.10


Olen rakastunut! Pitkästä aika yksi kangas mikä vei sydämen, mielettömän kaunis kuosi ja laadukkaan oloinen, ja se väri, oikein nami. Kangas on Mussukat verkkokaupasta, kävin tilamassa vielä metrin verran että saisin itsellekin jotain. Tästä metrin palasta sain molemmille pojille paidat koko 140cm ja 134cm, pienet tilkut jäivät ja tein molempiin taskut että sasi kankaan kulutettua loppuun. Isompi sai joustofarkut, kangas EK'sta, katsotaan miten kestää käyttöä. Tikkasin oranssilla, kaksi lankaa samasta neulasta kuten täällä.

Samaisesta paikasta ostin valmispaidan hurjalla 5 eurolla, ompelin vain housut kaveriksi ja pyjama esikoiselle vähäisellä vaivalla on valmis;)


Kakkonen halusi raidallisen pipon, ompelin tämän ennen eskariin menoa ja tupsun-teon kanssa meni aikaa 10 minuuttia. Poika oli onnesta sekaisin. Kangas on uimapukukangas kirpparilta;) No esikoinenkin halua samanlaisen, on ne pojat kyllä hassuja...

Leidus yle pika aja kangas mis viis sydame...Kaunis muster ja hea kvaliteet. Suuremad poisid said pluusid ja tellisin veel meetri endale, hall värv on hetke lemmik;) Koolilaps sai lisaks pehmed teksad ja pidshaama (pluusi ostsin valmis ja vaid pyksid 6mblesin). Esikooli poiss kysis triibulist mytsi, oli vaid ujumisriiete kangast kirbukalt, sellest sai mytsi tutiga, töö kestis 10 minutit ja poiss oli imer66mus! Nyyd koolipoiss tahab samasugust;)

9 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

vau, tuo peurakangas (ja paita!!) on upea!! ja housujen tikkaukset <3 !! pipokin on rokrok mun makuun ;)

Krista kirjoitti...

Niin kauniita :D kyllä olet taituri!!!

Ninnu kirjoitti...

Onpas kiva kuosi tosiaan, hienoja vaatteita.

Manda kirjoitti...

Hieno peurakangas, en ole ennen nähnytkään tuota. Musikanttipyjama on myös kiva ja pipon tupsu suloinen. :)

Mia kirjoitti...

Ihana tuo hirvikangas ja tosi siisti setti! Ja alemman postauksen takki on kyl huippu! :D

glenni kirjoitti...

hienoja! mutta hitsit noita housuja - ne on komeat!

Kiana kirjoitti...

Taas ihailen sinun mielettömän siistiä työn jälkeä! Nämä housut ja edellisen postauksen takki, niin siistiä ja säntillistä että kateeksi käy :)

kewa kirjoitti...

Hihhhh, taida kuvissa kaikki näyttä hieman paremalle...kyllä virheitä ja vinoja ompeleita löytyy;)

Maarit K. kirjoitti...

Tosi hieno metsästystakki edellisessä postauksessasi! Ihania vaatteita muutenkin, käyn täällä vilkuilemassa silloin tällöin ompeluksiasi. Kiitos kangaskauppa vinkistä, minullekkin pitäisi putkahtaa musikanttikangasta pikkupalanen!