Sivun näyttöjä yhteensä

7.10.2013

Tikkauksia


Vakosamettipalaset poltteli kaapissa, ompelin pois varastosta. Isommalle olis tarvinnut housuja mutta ei riittänyt kangas, kakkonen sai kahdet ja pienin yhdet. Tikkauksia vaikka toisille jakaa...
Tyttö on kuulemma kasvanut, yöpuku kirpparikankaasta (college vissiin 80-luvulta?) tarpeeseen. Tulipa niin niukka että pesun jälkeen kai pois laitettava... Minnie kuva on vanhasta tunikasta, suoralla tikilla taas ommeltu. Nukelle myös, jämäpalat pois pyörimästä.


Itselle jo aiemmin valmistunut mekko Metsolan pikkupalloista sinaappinvärisillä kanttauksilla.

Igal kirbul oma rada-mis see kanga 6ige nimi nyyd on, igatahes tein kappi ruumi ja 6blesin marineeritud kangatykid pyksteks. Esimesele oleks olnud vaja kuid ei piisanud pikkus, teine sai kaks paari ja väikseim yhed. Oli vast tööd;) Plika on kasvanud ja tegin uue pidshaama, no sai nii väike et pärast pesu vist enam kyll selga ei mahu. Minni hiire pilt on vanast kleidist uuesti kasutusse v6etud. Nukule ka oma et ei jääks kangajääke pöörlema. Ja se oma kleit, tuli sobiv ja soe, sinine ja sinep, uued lemmikvärvid...

5 kommenttia:

Manda kirjoitti...

Voi miten hienoja tikkauksia! Oma mekkosi on myös kaunis. :)

Hanna / Marakantti kirjoitti...

Mielettömän hienot sammarit! Kyllä kelpaa :-) Ja ihailtavaa kun jaksat tilkuista tehdä upeita nuken vaatteita. Mulle ihan ylitsepääsemätön ponnistus.

Nuksu kirjoitti...

Hienoja housuja ja toi sun mekko on hieno!

Liljatar/Heidi kirjoitti...

Hienoja kaikki! Olet kyllä ollut ahkera kun jaksanut tikkauksia tehdä ja kolmet, yksissäkin menee aikaa jo paljon.

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Sinipilkkumekko keltaisin resorein on niiiin simppeli ja suloinen! Ollapa varsi kuin sinulla, niin tekisin heti tuollaisen itsellenikin!