Sivun näyttöjä yhteensä

2.10.2013

Terapian vuoksi

Terapian vuoksi helppoja ompeluita. Tytön innostus prinsessojen kohti on laantunut, myyntiin lähtivät meidän nuket, kolme jätin kuitenkin itselle;) Sinipallo jumppis on oman mekon jämistä, tein itselle sinisen pikkupallo mekon sinapinsävyisillä resoreilla, oikein herkku yhdistely (kuva vain puuttu).Esikoinen halusi kravattipaidan, kankaat kirpparilta ja paidan idean hän näki pikkuveljen kaverin päällä. En todellakaan mennyt ostamaan valkoista trikoota, pikkuruutuinen tulikin aikas kiva. Housutkin on omatekemät, taskuissa pilkkuja;)


Teraapia m6ttes lihtsad 6mblused. Plika huvi printsesside vastu kadunud, läksid k6ik myyki kuid kolm kaunitari jätsin endale. Koolilaps vingus endale lipsu-pluusi, idee sai venna s6bralt. Ei läinud valget kangast ostma, kirbukalt leitud väikeste ruutudega trikoo sobis hästi ja lemmikpluus on syndinud.

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

mitä nukkeja meni myyntiin, mihin hintaan? kiinnostaisi, kun meillä ei ole yhtäkään... =)

kewa kirjoitti...

Nukkeja voi tilata Disneystoresta, halvimmalla pääse jos tekee kimppatilauksen jokun kanssa, Suomessa hinnat postikuluineen pyörii 40 euron maissa. Omat nuket sain myyty heti FB animators nukkeryhmässä.

Liljatar/Heidi kirjoitti...

Meillä leikitään satunnaisesti enää myös nukeilla mutta en raski myydä :). Ompelut nukeille kyllä myös jäänyt vähiin. Ihania ompeluita sinulla, nuo alushousut on niin hienot :) ja kaikki muutkin.

glenni kirjoitti...

ihania nuo nukkejen vaatteet ja hino kravaattipaita!