Sivun näyttöjä yhteensä

12.8.2013

12.08

Tein sitten minä myös kun muutki... Kerhotossut pienimmalle ja kakkospojalle, jotenkin en usko että koulussa niitä enää tarvitaan vaikka tuleva ekaluokkalainen innostui ja halusi kans;) Hirvimiehen nahkatakin etupuolet tänne meni, selkäosa on vielä tallella (hihat käytin tähän ja tähän). 
Kaksi neula meni poikki, muuten onnistuivat hyvin ja pehmoiset ovat, kokokin tuli sopiva. Sovituskuvissa on tyttö, hänelle itselle mahtuu just ja just vielä viime vuoden kissatossut;)Barbielle olen ommellut kaksi juhlamekkoa, huhhhh mikä homma. Hermot siinä meni ja valkoinen on silti hieman 'niin ja näin'. Hatun-nosto kaikille kuka Barbie vaatteita ompelevat!!!


Huomenna aloitta esikoinen koulun, pienin pääse leikkipuistoon siskon kanssa ja kakkonen menee esikouluun. Oi minä tykkään että arki alkaa!!!

7 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Voi epäreilua! Mä en saa edes aloitettua.... Tosi kivat molemmat! :D

Mieli kirjoitti...

Täälläkin odotetaan huomista kuin kuuta nousevaa, äiti ainakin! ;) Ja löytyypä meiltä yksi innokas ekaluokkalainenkin.
Kivat tossut ja barbien mekot, ei mulla riittäis kärsivällisyys kumpiinkaan! :)

Kiana kirjoitti...

Mahtavat tossut!

AnniP kirjoitti...

Ihana tuo viimeinen kuva! Vaikka hienoja ovat ompeluksetkin, arki alkoi rytinällä täälläkin ja kivaa on! :)

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Upeat Barbin juhlamekot! Kunnon kaavat auttaa asiaa, mutta on Barbin vaatteiden tekeminen silti tosi työlästä. Jos jaksaa tehdä huolellisesti, saa kyllä paljon kestävämpiä kuin nykyään ostovaatteet on.

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Jokuiset Barbien mekokaavat minä netsistä tulostin mutta hankalia ompeleita silti;) no kokeiltu on ja ostovaatteet ei kestä käyttöä ilman korjauksia ollenkaan...

iive kirjoitti...

Wau hienoja tossuja ja kauniita hamosia.
Barbien vaatteet vaatii kyllä vähän ajattelua eri suunnasta kuin normaalisti, sitten ne ei ole yhtään niin vaikeita :)
Mun pitäisi rueta vääntämään vaatteita Brätzeille, äh ei huvita ja ne on vieläkin pikkuruisempia kuin Barbit (ja vieläkin kamalampia).