Sivun näyttöjä yhteensä

16.8.2013

Tarpeellista
Tytöllekin uudet tossut. Kävin EK-sta hakemassa pikkupalasen tekonahkaa (pinkkiä ei ollut), pohja on Hirvimiehen nahtakakkia. Kimalletta perhosen muodossa ja tulivat niin mieluisat että jalkaan piti saada heti;)EK-sta löytyi myös pieni pala ohkaista vaaleanpunaista ulkoilukangasta, vuori on omista kätköistä ja siitä tuli neidille välikausihousut. Onpa kivat ja yhtään ei hengitä - sanoi Hirvimies. No joo, sitä en ajatellut ollenkaan;) 
Ekaluokkalaiselle verkkarit liikuntatunnille. Viimeinen pala kangasta ja lyhkäiset ne tulivat. Sain niihin housuihiin menemään ihan hurjan paljon aikaa, taskut oli minulle uusi alue. Onneksi on eskarilainen kuka otti pöksyt tyytyväisenä vastaan;)  Kaava uusimman OB collegehosut koko 128cm ja pidensin mikä kangas antoi periksi...

Koulun, eskarin, kerhon ja leikkipuiston alkaminen on ollut aikas hankala. Tuntuu että pää sekoa- jokaiselle tarvi jotain ja kaikilla on eri hakuajat yms. Välillä oikein pelotta että miten minä tästä selviän. Esikoinen on erittäin reipas, menee ja tule ihan itsekseen mutta huoman pientä alakuloisuutta, ei ole löytynyt vielä kavereita. No mutta se oli vasta ensimmäinen viikko...

7 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Kivoja nämä tekemäsi tossut.

Toivotaan että niitä kavereitakin vielä sieltä koulusta löytyy ja alakuloisuus loppuu, tsemppiä arjen pyöritykseen.

Mieli kirjoitti...

Ihanat tossut! Ja kivat housut :)
Toivotaan, että kavereita löytyy koululaiselle ja teillä alkaa arki pian rullaamaan omalla painollaan.

Kaisa/Peikkolapset kirjoitti...

Ihanat tossut! :) Elokuu on ihan painajaista, kun kaikki alkaa loman jälkeen, mutta jossain vaiheessa sitä aina huomaa olevansa edelleen hengissä. :)

Pilvi kirjoitti...

Ensimmäinen kouluviikko tuntuu aina niin pitkältä. Se tuntui silloin kun itse oli koulussa ja se tuntuu nyt kun laittaa lapsia kouluun... Niin paljon uusia asioita. Meillä alkaa kerhoilu vasta ensi viikolla joten lisää uutta luvassa silloinkin.

Rentouttavaa viikonloppua ja ompeluintoa sinulle! :)

kewa kirjoitti...

Kiitokset rohkaisevista sanoista!!!

Ilona kirjoitti...

Olet kyllä tosi hienoja tossuja ommellut!!!

ketunpesän hanna kirjoitti...

ihanaiset tossut! teet kyllä niin mukavia jttuja.

onnellisia koulupäiviä sinne!