Sivun näyttöjä yhteensä

29.8.2013

Vanhasta uuttaMinä ostin kerran kirpparilta parin euron hupparin, polettu oranssi, ihanan pehmoinen, tuunaukseen. Mutta olikin itselle sopiva koko joten käytin sitä yli vuoden päivät. Nyt leikkelin palasiksi ja ompelin esikoiselle huppariksi. Taakse kuva t-paidasta ja hupun vuoritin samaisen t-paidan helmalla, tereet laitoin ja hihoja jatkoin (kaava on 122cm, poika yli 130cm ja unohdin ne pitkät kädet...). Vetoketjun purin parin kertaan, mitenköhän minä en osa?
Pikkumies oli ruuvannut lieden nappuloita ja laittanut sinne juomapullon kiehumaan, onneksi ei syttynyt tulipalo, kärysi kamallle ja tytöllä on juomapulloa ikävä (tupperware tietysti). Esikoinen sitten meni muutaman minuuttin kuluttua kokeilemaan että onko vielä kuuma- no olipa se. Huuto oli kova, ensiapu kotona ja siteet saatiin terveyskeskuksessa, mahtava reissu neljän vekaran kanssa;) Katsotaan kauanko muista, huhhhh!
Raitafrotee palanen poltti kaapinpohjalla, pipo ja nukelle puettava. Norsupaita muuten potkareista tuunailtu;)


Verkkarikankaan jämät Arielille;)

3 kommenttia:

hanna-naa kirjoitti...

Hui noita sattumuksia lasten kanssa! Onneksi ei käynyt pahemmin. Taitaa syksy olla tulossa kun tuo oranssi näyttää niin ihanalta väriltä. :)

Mieli kirjoitti...

Kivoja! :)
Ja olipas onni muutamassa onnettomuudessa, meillä on kanssa muutama tulipalon vaara ollut ja palovammojakin, on ne lapset ehtiviä!

Mia kirjoitti...

Hieno tuunaus! :D Ja kivalta näyttää nuo hihat noin!