Sivun näyttöjä yhteensä

27.8.2013

27.08
Lahjasetti ystävän esikoiselle, tuntuivat niin pienelle, mutta nukke on 48cm ja reilut ovat, joten vastasyntyneelle keskikokoiselle pitäis sopia, koko n 50cm. Neppareiden kanssa kävi kyllä jokuinen moka mutta ei jaksanut purkaa...Toinen ystäväperhe saa kolmannen lapsen ja tyttö on luvassa, sinnekin lahja. Tiedän että poikien jälkeen varmasti kaikki vaatteet ovat vaaleanpunaiset mutta ähkyä niistäkin tule, joten jotain retrompaa;) Koko n 56cm, nukke on 62cm ja hattu on kyllä pieni;) Kangaspala kirpparilta sekin;)Tummansininen verkkarinakgas kirpparilta  1 eurolla, ei riittänyt ihan esikoiselle pituus joten pienet palat kotona olevista tilkuista ja liikuntahousut valmis. Kakkonen on rakastunut verkkareihiin, olipa kateellinen kun isoveli sai niin siistit housut???? Pakko sanoa että olen voittanut kammon, ovat ne ihanan pehmoiset ja mukavat jalassa ja kangas on erittäin helppo ommeltava. Mutta uutena kangasta kaupasta kyllä ei ostais;)


Kunnon housutehdas, kakkonen sai velourhousut samalla kaavalla. Väri on ruskehtavan luumu? Aikas hauska väri, neon-keltaiset taskut piristämän ilmettä;)


Jahaas, nyky-ajan lapset eivät osa sitoa kengännauhoja (uusavuttomutta ;) ). Ystävä antoi hyvän vinkin ja jopas oli ekaluokkalainen onnellinen! (Ihana tyttö, luokkakaveri, oli ensimmäisellä kerralla auttanut sitomaan likkunnantunnilla nauhat, opeteltiin sitten kotona urakalla mutta kiinnostus on nolla...)


Syksyn kunniaksi meillä on ensimmäinen potilas, eskarilainen ollut yskän ja kurkkukivun kanssa kotona kaksi päivää. Levitettiin legot ja yritetään jakaa kaikki värien yms perustella omiin rasioihiin että olis kivempi rakennella. Minä voisin tuntikausia järjestellä, aivan ihana puuha;) 

11 kommenttia:

Krista kirjoitti...

hehe, mekin tehtiin kerran tuommoinen urakka. Siis järjesteltiin legot. Eihän ne kauaa pysyneet, nyt ne on kaikki sellaisessa matalassa sängynaluslaatikossa. Ihania ompeluksia jälleen kerran. Onnellisia vauvoja, tai ehkä vanhempia sittenkin kun tuommoisia lahjoja saavat =)

AnniP kirjoitti...

Oi, minun serkullani oli tuollaiset nauhankiristimet ja minä aina halveksuin syvästi :D ettei muka nauhoja jouda solmimaan! Oikeasti varmaan ihan kätevä juttu. Kivoja ompeluksia taas ja kuinka ollakaan, saan toisinaan itseni kiinni tuosta legojenlajitteluhommasta... ;)

Pilvi kirjoitti...

Olenpa kade kun olet löytänyt oliivijoustista kirppikseltä, olen kauan jo tuosta kuosista haaveillut mutta en tullut aikanaan tilanneeksi ja saisikohan nyt edes enää mistään... Ja tykkään noista tekemistäsi palaverkkareista, ovat jotenkin kivasti kasarihenkiset. :)

Mia kirjoitti...

Sä oot taas kerennyt vaikka ja mitä! :) Varmasti on superiloisia vauvalahjan saavat! Vitsi miten paljon legoja... Mäkin haluan järjestelemään! :D Mikä kaava noissa housuissa on?

hanna-naa kirjoitti...

Voi noita söpöisiä vauvanvaatteita <3

kewa kirjoitti...

No voi kiitokset! Housut ovat viimeisen OB, joku Casual svetarihousut? Taskujen kanssa alussa pähkäilin mutta nyt on lempparikaava;)

Mieli kirjoitti...

Ihania vauvalahjoja ja kivoja housuja!
Meilläkin on uusavuttomia talo täynnä tai sitten ei vain huvita solmia nauhoja.. omatkin on kestosolmussa! ;)

Kikka kirjoitti...

Minä voisin kanssa järjestellä legoja, mutta tuppaan jäämään rakentelemaan siinä samalla, jos joku kiva ohjekirjanen löytyy! Sitten siinä puuhassa voi mennäkin tunti jos toinen, joskus tuli tehtyä sellaisia isoja moottoroituja rekkojakin jne pikkuveljen legoista, kun isoin omista pojista oli pikkuinen. Meinaan vaan olla sellainen, että pitää saada kerralla tehtyä loppuun saakka, sama vika palapelien kanssa, joten nykyjään ei kovin suuria rakennelmia tule tehtyä, niiden keskeneräisten säilyttäminen kun on vaikeaa...

kewa kirjoitti...

Legojen maailma on todellakin kiehtova, siihen saa kulumaan tunteja tosiaan!!!

Mari kirjoitti...

Söpöt nuo vauvalahjat!:)

Nuksu kirjoitti...

Vautsi, hienoja housuja!