Sivun näyttöjä yhteensä

7.9.2013

7.09


Esikoinen sai oman mustikkapaidan, harmaat tereet ja kanttaukset. Olipa reilulla kädellä leikattu kangas, jäi vieläkin jemmaan, niin tykkään kankaasta!!!


Illan hamapidenpesu aikaan sain napattua kuvaan, isommat uusissa pyjamoissaan. Erittäin huono kuva mutta yöpuvut olivat mieluiset, hai kankaasta muka olis pitänyt olla paita (minä taas luulin että liian lapsellinen...)
Enstex välikausihousut eskarilaiselle, kangas kirpparilta.
Tyttökin pääse hirvimetsään, joten housut pinkeillä tehosteilla;) Palanen EK'sta, niin upean värinen ja hieman joustaa, sääli että vain pikkupala, olisin halunnut itselle;) Vuorena trikoo kirpparilta.


Yökkäri kuopukselle, kangas taas kirpparilta ja heti näin sen yöpuvuna, hauskasti vasta ompelun jälkeen huomasin että takaosa kirahvit on toisinpäin. Tosi kiva pehmoinen mutta napakka trikoo. Kaava on muokattu niin paljon että on jo oma, tämä oli se ensimmäinen tekemäni...Ja vielä yksi palapelimekko, yläosan interlock on ystävältä saatu, hihojen kangas kirpparipaidasta ja alaosa frotee omasta vanhasta mekosta. En saanut edes kuva otta, tyttö hengitti niskaan kun ompelin kasaan, niin mieluinen???

Meillä on angiina, sen takia on ommeltu paljon. Ilman ompelua olisin jo päästä sekaisin...


Haigestumised on vist 6mblemiseks väga soodsad, yllatavalt palju saab tehtud. No muidu oleksi loll valmis siin neid väikseid patsiente ravides. Angiin seekord ja k6igil teadagi eri aegadel algas, nyydseks ravimid peal ja loodame et saame jagu. 

3 kommenttia:

iive kirjoitti...

Kivoja vaatteita taas! Voi sua kun oot taitava!
Ihanaa että tuli mieluinen mekko tytölle ja nyt tais kelvata ihan totuudenmukaisesti äidin tekemänä :) ihanaa :)

Mieli kirjoitti...

Kivoja! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Ihanat mekot...kävin tänään kirjastosta lainaamassa Sinun innoittamana lehden, tuosta kaavasta saa meidänkin Neiti pian mekkoja. Kaunis malli ja Sinulla kivat värit ;) -Reetta