Sivun näyttöjä yhteensä

2.9.2013

Palapeli 2 xYstävä lahjoitti minulle kangaspaloja (kiitokset!!!). Tein niistä kaksi palapeli mekkoa tytölle viimeisemman OB kaavalla. Sujautin hänen kaappin ja sanoin että ostettuja. Ensimmäisen kohdalla oli pientä epäilyä, miksiköhän Ariel ei ole prinsessa yms??? Mutta kun toisen, velourmekon, löysi niin piti vielä illansuussa päälle pukea ja iloinen oli. Varmisti vielä että ostinko ne hänelle ja sain pusunkin poskelle;) Hassua, hehhh.
Ihan kiva kaava, saa pienetkin palat käytettyä ja istuu hyvin.

Mina sain väikeseid kangaspalasid ja 6mblesin plikale kaks kleiti. Nagu puzzlet panin kokku, päris äge oli, ise pole selliseid kangaid ostnud. Peitsin kappi ja kui tydruk ise leidis nii ytlesin et ostsin. Eriti hea meel oli selle sydametega kelidi yle, keerutas veel enne magama minekut ja kysis et kas ikka ostisn v6i 6mblesin, sain veel musigi p6sele. Kummalised need lapsed, kuid pea-asi et kasutusse pääsevad.

12 kommenttia:

iive kirjoitti...

Niin kauniita mekkoja ovat!
Pitäiskö sun ostaa sellaisia kaupan lappuja niskaan missä lukee matskut sun muut niin menis "kaupasta ostetut" täydestä?

On niin harmi että joutuu taistelemaan siitä voiko niin kauniita vaatteita pitää kun ne ei ole kaupasta.

Mä varmaan näytän tytölleni jonkun kauheen lapsityövoimaa-vaatetehtaassa dokumentin sit kun se rupeaa valikoimaan vaatteitaan :(

iive kirjoitti...

Ja vielä täytyy kommentoida, että onpa kiva että olet kirjoittanut myös viroksi! (olihan se nyt viroa?) Tykkään :)

Mia kirjoitti...

No voin sanoa, että hyvään paikkaan meni palaset! Miten saitkin niistä noin paljon irti! :D Mahtavia mekkoja! Etenkin ekasta tykkään!

Mieli kirjoitti...

Kivat palapelimekot! :)
Onpa tosiaan hassua, että vain kaupan vaatteet kelpaa, olen kyllä muiltakin bloggaajilta asiasta joskus lukenut, kai se on jokin vaihe toisilla lapsilla... Nyt vain tytöltä salaa ompelet kaikki tytön vaatteet! ;)

Anna kirjoitti...

Tosi kivoja mekkoja. Musta tässä itse ompelussa parasta ovat juuri tuollaiset hienosti yhdistellyt "tilkkutyöt". On ne vaan niin hienoja, ettei tuollaisia kaupasta saisi ;)

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Mine sitä tyttöä tiedä, saatta olla että väritkin osuivat oikeaan ja kaava oli hyvin istuva;)

Susu kirjoitti...

Ihanan lystikkäitä mekkoja!

Nuksu kirjoitti...

Kivoja! :)

Krista kirjoitti...

Ihania mekkoja, varsinkin tuo ensimmäinen. Tilkut on ihania. Tahtoo tilkkuja!! Pitänee vissiin tuhota noita omia kangaskätköjä enemmän, että saisikin niitä.

Mun Tekemä kirjoitti...

Mahtava palapelimekko!

Manda kirjoitti...

Kauniit palapelimekot, hienosti yhdistelty! :)

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Ihanat, kivat palapelimekot! Näistä tietysti tykkään eniten, koska rakastan tilkkuja.